succesvolle websites
leveren meer bezoekers
en klanten op!

Aanbieding bij informatie aanvraag om een nieuwe website te laten maken

lanceer aanbieding!

Vraag vandaag een GRATIS website CHECK aan en ontvang waardevolle informatie voordat u ergens een website gaat laten maken.

  1. Rapport met uw beste zoekwoorden
  2. Domein met hoogste zoek waarde
  3. Technische controle huidige website

Indien wij u mogen helpen lanceren met uw website dan ontvangt u daarnaast als BONUS: 1 maand gratis SEOcockpit om maximaal goed gevonden te worden.

Website check aanvragen

wilt u meer klanten voor uw bedrijf?

Met een mooie website bent u er nog niet! Het doel is om bezoekers te krijgen en om daarvan klanten te maken. Daar komt meer bij kijken dan alleen een mooi plaatje en wat tekst.

Veel websites zien er prachtig uit maar krijgen maar weinig bezoekers en bijna geen aanvragen. Dat is wat ons betreft een probleem als u wilt groeien met uw bedrijf.  

Wij helpen u graag bij het voorkomen/oplossen van dit probleem door een website te realiseren die u wel resultaat oplevert. Met onze eenvoudige SEOcockpit met maandelijkse rapportage blijft u daarna in control van het resultaat en bepaalt u zelf de koers.

Waar moet een succesvolle website aan voldoen?
Techniek, vormgeving en teksten staan goed
Geoptimaliseerd voor vindbaarheid
Gericht op resultaat en conversie
Makkelijk zelf kunnen bewerken
Technisch onderhoud en beveiliging wordt voor u geregeld

Pagespeedinsight

Bron: developers.google.com | Google Pagespeed Insights

Een website laten maken voor meer bezoekers en klanten voor jouw succes!

GROEIEN via uw WEBSITE

Of u nu een bestaand bedrijf heeft of dat u net bent ingeschreven bij de KvK, als u een BOOST in uw omzet wenst investeer dan in een succesvolle website. Een goede website is de basis voor de online groei van u bedrijf. Al heeft u de mooiste site, zonder bezoekers en aanvragen heeft u er niks aan.

Waarom is een website noodzakelijk?
Elke potentiële nieuwe klant, of die nou uit u eigen kring komt of niet, zal vaak zijn eerste indruk opdoen via uw website. Uw investering voor een succesvolle eerste impressie heeft u daarmee snel terug verdient.

"Web Made Easy is een geweldige website partner. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden het bedrijf typeren. Zeer betrouwbaar, en heeft voor ons een hele mooie, succesvolle website gemaakt die ons positieve reacties levert."

Maurice Blom

Chiropractor | Sanos Rugozrg
maurice

"In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moet zien. Nu kan ik deze zelf eenvoudig beherenen als ik ergens niet uitkom wordt ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Ik merk dat ik steeds meer aanvragen binnen krijg!"

Bianca Brakenhoff

Imago Styliste | Colour 2 You
bianca

"Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen."

Michel Blairon

Executive Tariner | Efficiency Partners
michel

TIJDELIJKE AANBIEDING!

Kiest u deze maand voor een website bij Web Made Easy dan krijgt u als EXTRA BONUS een compleet ingerichte landingspagina voor meer bezoekers t.w.v. € 250. 

De succesvolle voordelen van Web Made Easy:
Superieure webtechniek
Google geoptimaliseerde websites
Conversie gericht
Landing & Sales pagina's
Makkelijk beheer
Beveiliging | Technische Updates | Back-up's 
Niet goed, geld terug garantie

WILT U GOED RESULTAAT?

Vraag nu uw GRATIS website CHECK aan!
Verzenden