succesvolle websites
leveren meer bezoekers
en klanten op!

Aanbieding bij informatie aanvraag om een nieuwe website te laten maken

lanceer aanbieding!

Vraag vandaag een GRATIS website CHECK aan en ontvang waardevolle informatie voordat je ergens een website gaat laten maken.

  1. Rapport met jouw beste zoekwoorden
  2. Domein met hoogste zoek waarde
  3. Technische controle huidige website

Indien wij jou mogen helpen lanceren met jouw website dan ontvang je daarnaast als BONUS: 1 maand gratis SEOcockpit om maximaal goed gevonden te worden.

Website check aanvragen

wil jij meer klanten voor jouw bedrijf?

Met een mooie website ben je er nog niet! Het doel is om bezoekers te krijgen en om daarvan klanten te maken. Daar komt meer bij kijken dan alleen een mooi plaatje en wat tekst.

Veel websites zien er prachtig uit maar krijgen maar weinig bezoekers en bijna geen aanvragen. Dat is wat ons betreft een probleem als je wilt groeien met je bedrijf.  

Wij helpen je graag bij het voorkomen/oplossen van dit probleem door een website te realiseren die jou wel resultaat oplevert. Met onze eenvoudige SEOcockpit met maandelijkse rapportage blijf je daarna in control van het resultaat en bepaal je zelf de koers.

Waar moet een succesvolle website aan voldoen?
✅ Techniek, vormgeving en teksten staan goed
✅ Geoptimaliseerd voor vindbaarheid
✅ Gericht op resultaat en conversie
✅ Makkelijk zelf kunnen bewerken
✅ Technisch onderhoud en beveiliging wordt voor je geregeld

Pagespeedinsight

Bron: developers.google.com | Google Pagespeed Insights

Een website laten maken voor meer bezoekers en klanten voor jouw succes!

GROEIEN via JE WEBSITE

Of je nu een bestaand bedrijf hebt of dat je net bent ingeschreven bij de KvK, als je een BOOST in je omzet wenst investeer dan in een succesvolle website. Een goede website is de basis voor de online groei van je bedrijf. Al heb je de mooiste site, zonder bezoekers en aanvragen heb je er niks aan.

Waarom is een website noodzakelijk?
Elke potentiële nieuwe klant, of die nou uit je eigen kring komt of niet, zal vaak zijn eerste indruk opdoen via je website. Jouw investering voor een succesvolle eerste impressie heb je daarmee snel terug verdient.

"Web Made Easy is een geweldige website partner. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden het bedrijf typeren. Zeer betrouwbaar, en heeft voor ons een hele mooie, succesvolle website gemaakt die ons positieve reacties levert."

Maurice Blom

Chiropractor | Sanos Rugozrg
maurice

"In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moet zien. Nu kan ik deze zelf eenvoudig beherenen als ik ergens niet uitkom wordt ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Ik merk dat ik steeds meer aanvragen binnen krijg!"

Bianca Brakenhoff

Imago Styliste | Colour 2 You
bianca

"Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen."

Michel Blairon

Executive Tariner | Efficiency Partners
michel

TIJDELIJKE AANBIEDING!

Kies je deze maand voor een website bij Web Made Easy dan krijg je als EXTRA BONUS een compleet ingerichte landingspagina voor meer bezoekers t.w.v. € 250. 

De succesvolle voordelen van Web Made Easy:
✅ Superieure webtechniek
✅ Google geoptimaliseerde websites
✅ Conversie gericht
✅ Landing & Sales pagina's
✅ Makkelijk beheer
✅ Beveiliging | Technische Updates | Back-up's 
✅ Niet goed, geld terug garantie

WIL JIJ GOED RESULTAAT?

Vraag nu jouw GRATIS website CHECK aan!
Verzenden