Google mijn bedrijf

Wat wordt er bedoeld met het begrip 'Google mijn bedrijf' voor je website?

Gen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken
Google Mijn Bedrijf laat bedrijven een bedrijfspagina aanmaken.

Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google die samenwerkt met Google zoeken en Google Maps. Google Mijn Bedrijf laat bedrijven een bedrijfspagina aanmaken. Op deze bedrijfspagina kunnen bedrijven zelf informatie over het bedrijf toevoegen zoals het adres. Deze informatie wordt getoond naast de zoekresultaten wanneer er gezocht wordt naar het bedrijf. Op deze manier worden bedrijven sneller gevonden in lokale zoekresultaten.

Google Mijn Bedrijf kan gezien worden als een aanvulling op de bestaande website. Het levert niet alleen informatie op de site zelf, maar ook in de zoekresultaten. Ook is het een aanvulling op aanwezigheid in het web. Dit kan weer leiden tot een betere vindbaarheid in organische zoekresultaten. Het maken van een Google Mijn Bedrijf pagina is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag.

Naast bedrijfsinformatie kunnen er ook foto’s toegevoegd worden. Wanneer hier de juiste soort foto’s aan toegevoegd worden, kan de bedrijfspagina een mooie uitstraling krijgen in de zoekresultaten. Voor meer informatie over oogle Mijn Bedrijf, lees ons artikel 'Gratis adverteren in Google'.

Terug naar Begrippenlijst

Copywright Web Made Easy 2018 ©