snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Wat wordt er bedoeld met het begrip 'Google mijn bedrijf' voor uw website?

Geen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken

Google Mijn Bedrijf laat bedrijven een bedrijfspagina aanmaken.

Benieuwd hoe je gratis kan adverteren in Google?

Begrippenlijst | Google Mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf laat bedrijven een bedrijfspagina aanmaken.

Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google die samenwerkt met Google zoeken en Google Maps. Google Mijn Bedrijf laat bedrijven een bedrijfspagina aanmaken. Op deze bedrijfspagina kunnen bedrijven zelf informatie over het bedrijf toevoegen zoals het adres. Deze informatie wordt getoond naast de zoekresultaten wanneer er gezocht wordt naar het bedrijf. Op deze manier worden bedrijven sneller gevonden in lokale zoekresultaten.

Google Mijn Bedrijf kan gezien worden als een aanvulling op de bestaande website. Het levert niet alleen informatie op de site zelf, maar ook in de zoekresultaten. Ook is het een aanvulling op aanwezigheid in het web. Dit kan weer leiden tot een betere vindbaarheid in organische zoekresultaten. Het maken van een Google Mijn Bedrijf pagina is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag.

Naast bedrijfsinformatie kunnen er ook foto’s toegevoegd worden. Wanneer hier de juiste soort foto’s aan toegevoegd worden, kan de bedrijfspagina een mooie uitstraling krijgen in de zoekresultaten. Voor meer informatie over oogle Mijn Bedrijf, lees ons artikel 'Gratis adverteren in Google'.

Terug naar begrippenlijst

Interessante artikelen

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Meer lezen

Bent u klaar voor Google Rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Meer lezen

Hoe doet u content marketing goed?

Steeds meer bedrijven doen aan content marketing. Ze plaatsen interessante content op hun website en promoten dat op social media. Op deze manier krijgen ze meer bezoekers op hun websites die ook terugkomen...

Meer lezen

4 Facebook tips die u kunnen helpen

We hebben het al een keer gehad over hoe u meer klanten kunt krijgen door social media. Daar hebben we het kort gehad over facebook. Maar Facebook kan nog meer. Daarom wil ik het met u hebben over Facebook, wat u er mee kunt en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Meer lezen

De ultieme e-mail marketing strategie

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoeft u slechts voor 2 dingen te zorgen...

Meer lezen

5 Twitter tips die u kunnen helpen

Met 2,6 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 900.000 dagelijks twittert is het een van de meest gebruikte social media. Maar hoe kunnen die korte berichten u helpen om uw bedrijf te promoten?

Meer lezen

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heeft u er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met u hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Meer lezen

U marketingbudget op de juiste manier inzetten

Hoe kunt u uw marketingbudget nou het beste in zetten? Het is soms lastig kiezen, met zoveel kanalen waar u uw geld aan uit kunt geven. Wat is het belangrijkst, en wat verdient het om continu te worden voorzien van geld?

Meer lezen

Uw marketing automatiseren

Automatisering kan van groot belang zijn voor uw onderneming. Veel saaie en terugkomende taken kunt u gemakkelijk automatiseren. Dit scheelt vaak een hoop tijd, en mogelijk geld...

Meer lezen

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden