snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

MONSTER ARTIKEL

Wat wordt er bedoeld met het begrip 'Monster artikel' op je website?

Geen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken

Een lang artikel waarin je je klanten zo goed mogelijk helpt en antwoord geeft.

Begrippenlijst | MOnster artikel

Een Monster artikel is een lang artikel waarin je je klanten zo goed mogelijk helpt en antwoord geeft.

Een Monster artikel is een lang artikel waarin je je klanten zo goed mogelijk helpt en antwoord geeft op alle vragen die ze zouden kunnen hebben. Je geeft zo veel mogelijk informatie en helpt klanten echt, zonder gelijk te proberen ze iets te verkopen. Hiermee help je bezoekers zo veel mogelijk, en Google herkent dit. Je artikel wordt vaak bezocht. Op deze manier kan je je SEO een flink boost geven.

De meeste monster artikelen bestaan uit meer dan 2000 of meer woorden. Geef zoveel waarde in je artikel, dat de content die je hebt geschreven net zo goed had kunnen verkopen. Op deze manier weet je zeker dat het stuk content wat je hebt geschreven echt waardevol is.

Voor SEO worden onderwerpen steeds belangrijker in vergelijking tot keywords. Hierom loont het meer om één monster artikel te schrijven dan meerdere artikelen van maar 300 woorden. Google herkent de context van het artikel en begrijpt dat het waarde biedt aan bezoekers. Op deze manier kan Google betere zoekresultaten bieden.

Terug naar begrippenlijst

Interessante artikelen

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Meer lezen

Ben jij klaar voor Google Rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Meer lezen

Hoe doe je content marketing goed?

Steeds meer bedrijven doen aan content marketing. Ze plaatsen interessante content op hun website en promoten dat op social media. Op deze manier krijgen ze meer bezoekers op hun websites die ook terugkomen...

Meer lezen

4 Facebook tips die jou kunnen helpen

We hebben het al een keer gehad over hoe je meer klanten kan krijgen door social media. Daar hebben we het kort gehad over facebook. Maar Facebook kan nog meer. Daarom wil ik het met jou hebben over Facebook, wat jij er mee kan en hoe het jouw bedrijf kan helpen.

Meer lezen

De ultieme e-mail marketing strategie

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoef je slechts voor 2 dingen te zorgen...

Meer lezen

5 Twitter tips die jou kunnen helpen

Met 2,6 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 900.000 dagelijks twittert is het een van de meest gebruikte social media. Maar hoe kunnen die korte berichten jou helpen om jouw bedrijf te promoten?

Meer lezen

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heb je heb je er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met je hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Meer lezen

Je marketingbudget op de juiste manier inzetten

Hoe kan je jouw marketingbudget nou het beste in zetten? Het is soms lastig kiezen, met zoveel kanalen waar je je geld aan uit kan geven. Wat is het belangrijkst, en wat verdient het om continu te worden voorzien van geld?

Meer lezen

Jouw marketing automatiseren

Automatisering kan van groot belang zijn voor je onderneming. Veel saaie en terugkomende taken kan je gemakkelijk automatiseren. Dit scheelt vaak een hoop tijd, en mogelijk geld...

Meer lezen

Copyright 2018 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden