Zoekresultaten

Wat wordt er bedoeld met het begrip 'zoekresultaten' op je website?

Gen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken
Zoekresultaten zijn de resultaten die je krijgt nadat je in een zoekbalk een zoekwoord intikt.

cSommige websites zijn voor het vinden van zoekresultaten. Dat zijn de zogeheten zoekmachines zoals Google. Ook kun je zoekresultaten krijgen in de zoekbalk die vele andere websites aanbieden. De zoekresultaten kunnen je helpen te vinden wat je zoekt.

Soorten zoekresultaten

Er zijn twee soorten zoekresultaten: Organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. Betaalde zoekresultaten staan hoger dan organische resultaten. Het nadeel van betaalde zoekresultaten is dat je ervoor moet betalen. Organische zoekresultaten zijn de resultaten waarvoor niet betaald is. Om hoog te komen met organische zoekresultaten is het belangrijk om een goede SEO te hebben. Om hoog te komen met betaalde zoekresultaten is het belangrijk om een goede SEA te hebben.

Hoe krijg ik zoekresultaten

Om zoekresultaten te krijgen klik je op de zoekbalk. Dit is de balk waar je anders een webadres zou intikken of een balkje met een vergrootglas.

Typ in de balk je vraag of een kernwoord waar je naar op zoek bent. Klik dan op verder / zoek of druk op enter. Je krijgt nu de resultaten te zien. De zoekresultaten worden meestal met een blauwe kop aangegeven. Klik op het zoekresultaat dat je verder wilt bekijken.

Terug naar Begrippenlijst

Copywright Web Made Easy 2018 ©