Meer klanten | bezoekers

Hoe krijg je meer klanten/bezoekers

BLOG OVERZICHT
Wij willen jou helpen om meer mensen over jouw bedrijf te laten praten zodat jij ook meer doorverwezen klanten krijgt.

Hoe krijg je klanten uit jouw netwerk?

Wij willen jou helpen om meer mensen over jouw bedrijf te laten praten zodat jij ook meer doorverwezen klanten krijgt. Daarvoor hebben wij 7 tips voor jou. Volg deze tips en je zult zien dat je meer doorverwezen kanten zult krijgen...

Lees meer >
Om bezoekers jouw professionaliteit te laten zien, te informeren en tot klanten om te zetten, moeten ze wel eerst op je website komen.

Hoe gebruik je social media voor meer klanten?

Om bezoekers jouw professionaliteit te laten zien, te informeren en tot klanten om te zetten, moeten ze wel eerst op je website komen. Daarom hebben we het in dit artikel over hoe je bezoekers op je website krijgt via social media.

Lees meer >
7 eenvoudige tips voor jou om je op weg te helpen naar meer klanten en bezoekers!

7 eenvoudige tips voor meer klanten

Iedere ondernemer wil het wel. Meer klanten. Maar soms lukt het niet echt om jouw klantenbestand groter te maken. Dit kan komen doordat mensen jou nog niet kennen of dat je de verkeerde doelgroep aanspreekt. Daarom hebben wij 7 tips voor jou om je op weg te helpen naar meer klanten.

Lees meer >

DE ULTIEME E-MAIL MARKETING STRATEGIE

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoef je slechts voor 2 dingen te zorgen...

Lees meer >