Makkelijk beheer | WEB MADE EASY

Een CMS dat nog makkelijker is dan Wordpress!

Om zo goed mogelijk gevonden te worden is het belangrijk dat de informatie op je website up-to-date is! Vaak gebeurt het dat het te lastig is om een website zelf aan te passen. De website veroudert en scoort niet meer in de zoekmachines. Dankzij Web Made Easy kan iedereen eenvoudig teksten en foto’s aanpassen!

Makkelijk website laten maken beheer systeem

ZO EENVOUDIG KAN HET ZIJN

Je eigen website bijwerken wanneer je het zelf wil! Vaak is het te moeilijk voor mensen door een lastig beheersysteem. Maar met Web Made Easy kan iedereen het helemaal zelf! Maak gemakkelijk je eigen pagina’s aan, bewerk teksten en afbeeldingen of pas je eigen kleuren en lettertype aan. Wanneer je dit doet blijft jouw website heel recent en staat er geen oude informatie op. Om je website aan te passen hoef je alleen maar in te loggen, alles aan te passen, opslaan en publiceren. Wel zo easy!

Website designs

Onze professionele website templates

Wij maken van jouw gekozen ontwerp, jouw unieke website, met jouw logo, foto's, teksten en kleuren. Wil je een maatwerk website? Onze handen jeuken om met jouw ideeën aan de slag te gaan!

en portfolio geeft je de ruimte om al je projecten te laten zien

Portfolio, galerijen & projecten

Laat je beste werk zien!

Een portfolio geeft je de ruimte om al je projecten te laten zien. Dankzij de handige kopieer functie voeg je eenvoudig een nieuw project toe. Plaats vervolgens de afbeeldingen en tekst en zet de aanpassingen live!

Nieuws & Blog

Vertel jouw verhaal

Breng je bezoekers op de hoogte met jouw verhaal. Voeg eenvoudig nieuwe pagina’s toe en plaats je teksten en foto’s. Maak de blogs inzichtelijk door een nieuwsoverzicht te maken. Vergeet niet om het te delen op je social media!

Goedkope en professionele websites laten maken bij Web Made Easy

Responsive webdesign

Een desgin voor op laptop, tablet en mobiel.

De blokken in Web Made Easy schalen automatisch mee op tablet en mobiel.
Werk je website bij en bekijk hoe hij er op tablet en mobiel uit ziet.
Zo wordt het aanpassen van je website super makkelijk.

Telefoon

Een website ziet er op mobiel altijd anders uit dan op een groot scherm. Goed om even te checken hoe je aanpassingen er op mobiel uit zien.

Tablet

Verberg blokken eenvoudig op een bepaalde schermgrootte. Zo kan je de blokken bijvoorbeeld wel op groot scherm laten zien maar uit zetten op een tablet.

Laptop / Destkop

Om je website aan te passen met teksten en foto’s kan je dit het beste doen op een groot scherm.

Mogelijkheden

Alle mogelijkheden in Web Made Easy

Er zijn oneindig veel mogelijkheden die jij aan jouw website kunnen worden toegevoegd. Het is per website verschillend welke mogelijkheden er nodig zullen zijn. Niet elke website heeft bijvoorbeeld een nieuwsoverzicht nodig! Bekijk in het overzicht hieronder welke mogelijkheden er standaard in Web Made Easy aanwezig zijn. 

Reviews

Web Made Easy

Online platform voor professionals voor het bouwen en eenvoudig onderhouden van websites. 

Contact

Defero
Middelerf 14 C
3851 SP Ermelo
www.defero.nl

© Defero 2019

Privacy - Cookies - Voorwaarden