Web Made Easy maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Zelf makkelijk je website kunnen onderhouden

Ontvang een
vrijblijvend voorstel
voor een extra dienst

KIES EEN EXTRA DIENST, EN ONTVANG EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL
Kies jouw extra dienst en vraag een vrijblijvend voorstel aan! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vervolgens nemen we samen jouw wensen door. Wij zullen met jouw gegevens (op je huidige website) een extra dienst verwerken. 

Ik kijk er nu al naar uit om jou te mogen helpen bij jouw online marketing. Namens Web Made Easy,

Kars Zijlstra

EXTRA DIENST AANVRAGEN

EXTRA DIENST AANVRAGEN

alle onze extra diensten

CONTENT SERVICE
vanaf € 5,- PER aanpassing

Laat jezelf compleet ontzorgen en doe dat waar je zelf goed in bent. Laat ons de inhoud van jouw website verzorgen. Jij stuurt ons de nieuwe teksten, foto's en aanbiedingen via de mail en wij plaatsen deze vakkundig op jouw website! Bespreek het aantal aanpassingen dat jij per maand nodig hebt.

Dienst aanvragen

SSL BEVEILIGING
€ 60,- excl. btw per jaaR

In toenemende mate hechten zoekmachines zoals Google waarde aan het hebben van een SSL certificaat bij websites. Door een SSL certificaat aan een website te koppelen wordt het verkeer tussen de bezoeker en de website versleuteld. Hierdoor is deze informatie voor een kwaadwillende partij welke de data onderschept niet leesbaar.

Meer informatie

Opfris beurt
€ 100,- eenmalig

Laat jezelf compleet ontzorgen en geef jouw website een opfris beurt! Laat ons het design van jouw website opfrissen door het menu, foto's en nieuwe effecten te plaatsen. Zo is jouw website weer helemaal up to date in een nieuw jasje! Maatwerk aanpassingen zijn niet bij de update inbegrepen.

Dienst aanvragen

EXTRA PAGINA'S
prijs op aanvraag

Heb je niet genoeg aan de 5 pagina's uit het basis ontwerp? Geen probleem! Jouw website kan onbeperkt uitgebreid worden met nieuwe pagina's. Dit kan ook eenvoudig achteraf gedaan worden.

Dienst aanvragen

BETERE VINDBAARHEID
PRIJS OP AANVRAAG

Als je een mooie website hebt, dan is het ook fijn om goed gevonden te worden. Wij zorgen ervoor dat jouw website in de basis compleet geoptimaliseerd wordt voor betere vindbaarheid.

Dienst aanvragen

LOGO & HUISSTIJL 
PRIJS OP AANVRAAG

Maximale impact met een sterk merk! Wij maken briljante logo's & huisstijllen om jouw doelgroep te prikkelen en een onvergetelijke indruk achter te laten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit ook in de website verwerkt wordt.

Dienst aanvragen

SOCIAL MEDIA DESIGN
PRIJS OP AANVRAAG

Zorg voor een professionele uitstraling via social media. Wij zorgen voor de perfecte inrichting van jouw belangrijkste kanalen met achtergrond en logo.

Dienst aanvragen

TEKST REGIE / SCHRIJVEN
PRIJS OP AANVRAAG

Laat jouw webteksten schrijven en of redigeren door onze professionals voor een betere vindbaarheid en conversie op jouw website.

Dienst aanvragen

WEBSHOP MADE EASY
binnenkort beschikbaar

Verkoop jouw training, product of service direct vanaf jouw website met deze webshop uitbreiding. Deze basis webshop is super snel en makkelijk in gebruik. 

Dienst aanvragen

E-MAIL MARKETING
PRIJS OP AANVRAAG

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten regelmatig aan jou moeten denken! Wij helpen jou met in implementatie van inschrijf formulieren op jouw websiterichten die gekoppled worden aan mailchimp. 

Dienst aanvragen

DE KRACHT VAN VIDEO 
PRIJS op aanvraag

Wij verwerken jouw aangeleverde video tot een prachtige korte film die direct aan bezoekers laat zien wat jij voor hen kan betekenen. Een super krachtige tool voor op de homepage!

Dienst aanvragen

Copywright Web Made Easy 2018 ©