Eenvoudig website maken met web made easy

groei in je resultaat!

Geïnteresseerd in meer klanten in minder tijd en met minder stress? Voorkom valkuilen en ontdek de mogelijkheden uit ervaring!

zoekmachine optimalisatie (seo)

Hoe wordt u beter gevonden in Google?

Linken van een website naar je eigen website

Backlinks met succes!

Backlinks, wat zijn dat nou eigenlijk? Backlinks zijn links die vanaf een andere website naar uw website verwijzen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw backlinks een succes worden?

Lees meer
Hoger en beter gevonden worden in Google door SEA & SEO

Het verschil tussen SEA & SEO

Bedrijven die op het internet actief zijn kunnen om de termen SEA en SEO niet meer heen. Het doel van SEO en SEA zijn hetzelfde, namelijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachine te komen. Maar wat houdt het nou eigenlijk in?

Lees meer
Een landingspagina is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een externe of interne link

Creëer de perfecte landingspagina!

Een landingspagina wordt nog het meest gebruikt om de aankoop te bevorderen. Het is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een link. Maar hoe creëert u nou de perfecte landingspagina?

Lees meer
optimaliseer jouw website om beter in google gevonden te worden

Wilt u ook beter scoren in Google in uw woonplaats?

In Google bovenaan in u eigen woonplaats? Dat bereikt u op deze manier! Als uw bedrijf hoofdzakelijk lokaal haar klanten heeft dan is het niet nodig om in heel Nederland goed gevonden te worden in Google. Om lokaal bekend te worden en bovenaan te staan in de zoekresultaten...

Lees meer
Google bedrijfspagina en SEO?

Leer hoe u in 5 simpele stappen hoog in Google scoort

Een professionele website is de eerste stap naar meer bezoekers en klanten. Maar met een professionele website alleen kom je er nog niet. Iedereen wil natuurlijk dat zijn website het beste wordt gevonden in Google... maar hoe doet u dit nou precies?

Lees meer
Jouw website optimaliseren met deze 25 tips

Uw website optimaliseren met deze 25 tips

Als u uw bedrijf wilt laten groeien is het belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Zeker in deze tijd waar iedereen urenlang te vinden is op social media. Klanten en Google moeten uw website goed kunnen vinden en daarvoor heeft u een goede SEO nodig.

Lees meer
Gratis adverteren in Google,doe het!

Gratis adverteren in Google

'Google mijn bedrijf' is een gratis service van Google waarmee u beter gevonden kan worden in zowel Google zoeken, Google Maps en Google+. Als u ook zo'n advertentie wilt voor uw bedrijf, moet u zich aanmelden bij Google mijn bedrijf.

Lees meer
seo-optimalisatie-homepagina-computerhulp-doorn

Weet op welke zoekwoorden u het meest gevonden wordt

"Wat zijn nou de beste zoekwoorden voor mijn website?" Deze vraag heeft uzelf waarschijnlijk wel eens gesteld. Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen die u kunt gebruiken om deze vraag te beantwoorden, maar deze kosten vaak geld, of geven niet het ultieme resultaat.

Lees meer
Wat is Google Rankbrain?

Ben jij klaar voor Google rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Lees meer
do and don'ts SEO

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Lees meer

social media

Laat social media uw bedrijf ondersteunen

De meest groeiende social netwerk in Nederland!

Hoe kunt u Instagram zakelijk optimaal gebruiken?

Instagram is het meest groeiende social media netwerk in Nederland. Door een zakelijk Instagramaccount kunt u uw zichtbaarheid, naamsbekendheid en bereik vergoten en verbeteren. 

Lees meer

Uw business laten groeien, gebruik Social Media!

Social media heeft veel veranderd de afgelopen jaren. Zonder sociale netwerken en blogs kunnen we niet meer. Maar hoe gebruikt u social media het beste om uw business te laten groeien?

Lees meer
zorg dat je weet waar jouw doelgroep zit en benader ze

Hoe werkt Google Communities?

Via Google+ kun je gemakkelijk mensen vinden met dezelfde interesses. Communities worden steeds populairder en het is een goede manier om uw volgers aan u te binden. 

Lees meer
Zitten jouw klanten op LinkedIn? Dan doe je er verstandig aan om ook als bedrijf aanwezig te zijn op LinkedIn

De voordelen van een bedrijfspagina op LinkedIn

LinkedIn is een gratis online social netwerk dat zich vooral richt op vakmensen. Zitten uw klanten op LinkedIn? Dan doet u er verstandig aan om ook als bedrijf aanwezig te zijn op LinkedIn.

Lees meer
google-mijn-bedrijf-is-een-gratis-service-van-google-waarmee-je-beter-gevonden-kan-worden-in-google

Hoe maakt u een Facebook bedrijfspagina?

Facebook is ideaal om uw bedrijf te promoten. Alleen hoe pakt u dat aan? Door een bedrijfspagina voor uw bedrijf te maken. Maar hoe doet u dat? Wij laten het u zien...

Lees meer
Hoe doet jouw bedrijf content marketing goed?

Hoe doet u content marketing goed?

Steeds meer bedrijven doen aan content marketing. Ze plaatsen interessante content op hun website en promoten dat op social media. Op deze manier krijgen ze meer bezoekers op hun websites die ook terugkomen...

Lees meer
4 tips om jouw facebook pagina te helpen.

4 Facebook tips die u kunnen helpen

We hebben het al een keer gehad over hoe u meer klanten kunt krijgen door social media. Daar hebben we het kort gehad over facebook. Maar Facebook kan nog meer. Daarom wil ik het met u hebben over Facebook, wat u er mee kunt en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Lees meer
5 tips om jouw twitter te helpen

5 Twitter tips die u kunnen helpen

Met 2,6 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 900.000 dagelijks twittert is het een van de meest gebruikte social media. Maar hoe kunnen die korte berichten u helpen om uw bedrijf te promoten?

Lees meer

Meer klanten KRIJGEN

Hoe krijgt u meer klanten/bezoekers?

Nieuwe klanten is krijgen is moeilijker dan de al klanten te houden

Loyaliteit ontwikkelen bij klanten!

Voor een succesvolle business heeft u een basis nodig van klanten die keer op keer bij uw terugkomen. Het is een goede reden om uw bestaande klanten gelukkig te houden.

Lees meer
Klaar voor meer abonnees op je nieuwsbrief

Klaar voor meer abonnees op uw nieuwsbrief?!

E-mailmarketing is een belangrijke manier om meer klanten te genereren. Een goede nieuwsbrief kunt u daar perfect bij helpen. Maar hoe zorgt u nou voor meer inschrijvingen op uw nieuwsbrief?

Lees meer
Hoe krijg je meer klanten uit jouw netwerk?

Hoe krijgt u klanten uit uw netwerk?

Wij willen u helpen om meer mensen over uw bedrijf te laten praten zodat u ook meer doorverwezen klanten krijgt. Daarvoor hebben wij 7 tips voor u. Volg deze tips en u zult zien dat u meer doorverwezen kanten zult krijgen...

Lees meer
Hoe gebruik je social media voor meer klanten?

Hoe gebruikt u social media voor meer klanten?

Om bezoekers uw professionaliteit te laten zien, te informeren en tot klanten om te zetten, moeten ze wel eerst op uw website komen. Daarom hebben we het in dit artikel over hoe uw bezoekers op uw website krijgt via social media.

Lees meer
7 eenvoudige tips voor meer klanten

7 Eenvoudige tips voor meer klanten

Iedere ondernemer wil het wel. Meer klanten. Maar soms lukt het niet echt om uw klantenbestand groter te maken. Dit kan komen doordat mensen u nog niet kennen of dat je de verkeerde doelgroep aanspreekt. Daarom hebben wij 7 tips voor u om u op weg te helpen naar meer klanten.

Lees meer
Tips voor je e-mail marketing

De ultieme e-mail marketing strategie

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoeft u slechts voor 2 dingen te zorgen...

Lees meer

Jouw website

Alles wat u moet weten over en/of voor uw website

Benieuwd wat een meertalige website voor u kan betekenen?

In de meeste gevallen is het voor bedrijven van toegevoegde waarde om uw website in meer talen te hebben. Het spreekt een grotere groep mensen aan en daarnaast vergroot het in veel gevallen uw omzet.

Lees meer
Zoek gratis afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Zoek professionele afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Op zoek naar nieuwe beelden voor uw website? Dan helpen wij u graag op weg. Lees hier alle ins and outs van het zoeken, bewerken en optimaliseren van nieuwe afbeeldingen.

Lees meer
Wil je zelf landingspagina's aanmaken in Web Made Easy

Stappenplan voor het maken van de perfecte landingspagina in Web Made Easy!

Wij willen u graag op weg helpen om uw website zelf te kunnen optimaliseren voor de zoekmachines. Dankzij dit handige stappenplan kunt u zelf in 3 stappen uw landingspagina live plaatsen.

Lees meer
Maak nu een API Key aan voor Google Maps op je website.

Maak nu een API Key aan voor Google Maps op uw website.

Om een Google Maps kaartje op uw website te krijgen heeft u een API Key nodig. Dit is een unieke code die u in uw website moet zetten om toegang te krijgen van Google Maps. Lees hier alles over de API Key en hoe u deze kan aanmaken.

Lees meer
nieuwe avg wet komt eraan

De nieuwe AVG wet komt eraan. Wat gaat er voor u veranderen?

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in. Veel organisaties maken zich al zorgen over de veranderingen in de nieuwe AVG wet. In dit artikel gaan we een paar veranderingen toelichten en de consequenties opnoemen die dit heeft voor uw bedrijf.

Lees meer
Waar let je op als je een website laat maken

Waar let u op als u een website laat maken?

U wilt een website laten bouwen, en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Zoekend op het internet vindt u er een heleboel. Waar let u op bij het selecteren van het bedrijf dat uw website gaat maken?

Lees meer
10 regels om jou website te verbeteren

10 Regels om uw website te verbeteren

Geeft uw website niet het resultaat dat u graag zou willen zien? Dan zijn hier verschillende dingen die u kan doen om deze beter te maken.

Lees meer
Wel of niet een satelliet website laten maken?

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heeft u er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met u hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Lees meer

Slim ondernemen

Ontdek hoe u met een paar kleine aanpassingen slimmer kan werken

Is uw inspiratietank leeg? Lees deze blog om op idee├źn te komen!

Waar moet ik nou eigenlijk een blog over schrijven?

Bent u een beginnende blogger of is uw inspiratietank op en is het moeilijk om geschikte onderwerpen te vinden om over te schrijven? Heeft u uw dag niet en is uw creativiteit even weg? Dan helpen deze tips u om op ideeën te komen!

Lees meer
Wil je jouw zakelijke mail ook graag koppelen aan Gmail? Volg dan dit simpele stappenplan.

Ga voor gemak en koppel uw zakelijke mail aan Gmail

Een zakelijk mailadres ziet er professioneel uit en is ook nog goed herkenbaar voor de klant. Wilt u uw zakelijke mail ook graag koppelen aan Gmail? Volg dan dit simpele stappenplan.

Lees meer
Ga voor vragen naar onze support desk

Stressloos online marketing

Het leven draait om relaties. U moet kunnen genieten van uw werk. Helaas blijft de stress van Financiën vaak een groot probleem. Hierom hebben wij een aantal tips om uw marketing systeem te verbeteren. Daarmee zal u meer klanten, en dus een stabielere inkomstenstroom krijgen zodat u uw minder zorgen hoeft te maken over financiën...

Lees meer
Waarom moet je gaan beginnen  met bloggen

Wow, bloggen werkt echt!

Zijn blogs nog wel relevant? En waarom zou iemand nog beginnen met bloggen? In dit artikel staan een aantal redenen waarom bloggen voor u en uw onderneming relevant kan zijn.

Lees meer
Benieuwd hoe je gratis kan adverteren in Google?

TIP : Maak een Google account aan voor uw bedrijf

Een Google account biedt vele mogelijkheden. Mogelijkheden die bijdragen aan het succes van uw bedrijf...

Lees meer
Hoe verkoopt jouw product zichzelf?

Hoe verkoopt uw product zichzelf?

Wilt u dat uw product zichzelf verkoopt, zorg er dan voor dat uw product zo opmerkelijk onderscheidend is dat mensen over u en uw product gaan praten. Wij hebben vijf punten opgesteld waar een opmerkelijk product aan moet voldoen.

Lees meer
Hoe werkt Mailchimp?

Hoe werkt Mailchimp?

We hebben het al een keer gehad over hoe u social media gebruikt voor meer klanten.
Daarin hadden we het over mailen van nieuwsbrieven. In dit artikel gaan we u een manier laten zien waardoor het mailen simpeler word. MailChimp.

Lees meer
besteed je marketing budget zo goed mogelijk

Uw marketingbudget op de juiste manier inzetten

Hoe kan u uw marketingbudget nou het beste in zetten? Het is soms lastig kiezen, met zoveel kanalen waar u uw geld aan uit kan geven. Wat is het belangrijkst, en wat verdient het om continu te worden voorzien van geld?

Lees meer
marketing automatiseren voor jouw bedrijf

Uw marketing automatiseren

Automatisering kan van groot belang zijn voor uw onderneming. Veel saaie en terugkomende taken kunt u gemakkelijk automatiseren. Dit scheelt vaak een hoop tijd, en mogelijk geld...

Lees meer

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden