Jouw website

Alles wat je moet weten over en/of voor jouw website

Tips overzicht
Zoek gratis afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Zoek professionele afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Op zoek naar nieuwe beelden voor je website? Dan helpen wij je graag op weg. Lees hier alle ins and outs van het zoeken, bewerken en optimaliseren van nieuwe afbeeldingen.

Lees meer
Wil je zelf landingspagina's aanmaken in Web Made Easy

Stappenplan voor het maken van de perfecte landingspagina in Web Made Easy!

Wij willen je graag op weg helpen om jouw website zelf te kunnen optimaliseren voor de zoekmachines. Dankzij dit handige stappenplan kan je zelf in 3 stappen je landingspagina live plaatsen.

Lees meer
Maak nu een API Key aan voor Google Maps op je website.

Maak nu een API Key aan voor Google Maps op je website.

Om een Google Maps kaartje op je website te krijgen heb je een API Key nodig. Dit is een unieke code die je in jouw website moet zetten om toegang te krijgen van Google Maps. Lees hier alles over de API Key en hoe je deze kan aanmaken.

Lees meer
nieuwe avg wet komt eraan

De nieuwe AVG wet komt eraan. Wat gaat er voor jou veranderen?

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in. Veel organisaties maken zich al zorgen over de veranderingen in de nieuwe AVG wet. In dit artikel gaan we een paar veranderingen toelichten en de consequenties opnoemen die dit heeft voor jouw bedrijf.

Lees meer
Waar let je op als je een website laat maken

Waar let je op als je een website laat maken?

Je wil een website laten bouwen, en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Zoekend op het internet vind je er een heleboel. Waar let je op bij het selecteren van het bedrijf dat jouw website gaat maken?

Lees meer
10 regels om jou website te verbeteren

10 Regels om jouw website te verbeteren

Geeft jouw website niet het resultaat dat je graag zou willen zien? Dan zijn hier verschillende dingen die je kan doen om deze beter te maken.

Lees meer
Wel of niet een satelliet website laten maken?

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heb je heb je er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met je hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Lees meer

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden