Kars Zijlstra

Waar let u op als uw een website laat maken?

door Kars Zijlstra

Waar u op moet letten als uw een nieuwe website laat maken!

U wilt een website laten bouwen, en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Zoekend op het Internet vindt u er een heleboel. Waar let u op bij het selecteren van het bedrijf dat uw website gaat maken? Allereerst bent u natuurlijk geneigd om te kijken naar het portfolio van het bedrijf. Zijn de gemaakte websites mooi? Spreken ze u aan? Zien ze er professioneel uit?
Maar als u alleen daar op af gaat maakt u de fout die de meeste andere bedrijven ook maken.

Aan dat portfolio ziet u niet hoe goed de websites zijn.
Gaat u een website laten bouwen dan gaat het er uiteraard om hoe goed die wordt. En het succes van een referentie ziet u niet aan het uiterlijk van de website.

U tracht dus te achterhalen wat de kennis en kunde is van het webdesign bedrijf. Maar ook een jarenlange ervaring, het op de hoogte zijn van alle trends, en het beheersen van technieken als HTML, PHP, CSS, en noem ze allemaal maar op, zijn geen garantie voor succes.

optimaliseer jouw website om beter in google gevonden te worden

Gaat het dan om SEO?

In de lijst met technieken die webdesigners beheersen en toepassen wordt ook altijd SEO (Search Engine Optimalisatie) genoemd. Dit zijn technieken die worden toegepast om hoog te kunnen scoren in zoekmachines. Maar ook het gebruik van deze technieken zijn geen garantie voor succes. Iedereen gebruikt deze technieken, en het is slechts een loze term geworden.

Waar moet u dan op letten?
Het bouwen van een goede website vereist een gedegen aanpak:
Het start met een goed onderzoek, dat is essentieel voor uw succes. Vervolgens dienen de juiste teksten te worden geschreven. En ten slotte worden de juiste tools ingezet om de website te maken, en te promoten.

Waar je op moet letten bij het maken van een website

HOE ZIT HET MET GEWENSTE FUNCIONALITEITEN?

Uiteraard is het belangrijk dat de functionaliteiten die uwu wenst gerealiseerd kunnen worden. Maar dat dient wel in het juiste perspectief te worden gezien. Wat is een functioneel perfecte website waard zonder bezoekers?

WILt u WEBSITE LATEN BOUWEN DOOR

* De buurjongen
* Een grafisch talent
* Of een technische goeroe

Overigens is het heel goed mogelijk om uw website te laten bouwen door een combinatie van deze drie. Wij leveren een fantastisch mooie, functioneel perfecte website, die zeer goed scoort in de zoekmachines die u prima kan laten bijhouden door de buurjongen. Zo heeft u altijd de zekerheid van een goed werkende website met een systeem erachter dat up-to-date blijft.

HOE ZIT HET MET DE PRIJS?

Natuurlijk is de prijs een belangrijk criterium voor u om een webdesign bedrijf te kiezen. Maar die prijs hangt weer sterk af van de gewenste functionaliteiten van uw website.

Omdat geld voor kleine, of startende ondernemers vaak een probleem is, en omdat juist zij behoefte hebben aan een goede website, hebben wij een oplossing bedacht! Wij bieden u een nieuwe website incl. service en hosting voor een vaste lage prijs van €15 per maand.

voorbeeld van e-reader
Of u nu klant bij ons wordt of niet, doe uw voordeel met ons gratis e-book.

Uiteraard respecteren wij uw privacy conform de AVG!

dit veld niet invullen s.v.p.

Andere interessante artikelen

Die uw website tot een succes maken!

Benieuwd wat een meertalige website voor u kan betekenen?

In de meeste gevallen is het voor bedrijven van toegevoegde waarde om uw website in meer talen te hebben. Het spreekt een grotere groep mensen aan en daarnaast vergroot het in veel gevallen uw omzet.

Lees meer
Zoek gratis afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Zoek professionele afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Op zoek naar nieuwe beelden voor uw website? Dan helpen wij u graag op weg. Lees hier alle ins and outs van het zoeken, bewerken en optimaliseren van nieuwe afbeeldingen.

Lees meer
Wil je zelf landingspagina's aanmaken in Web Made Easy

Stappenplan voor het maken van de perfecte landingspagina in Web Made Easy!

Wij willen u graag op weg helpen om uw website zelf te kunnen optimaliseren voor de zoekmachines. Dankzij dit handige stappenplan kunt u zelf in 3 stappen uw landingspagina live plaatsen.

Lees meer
Website laten maken met een eenvoudig CMS beheer systeem
Alles wat je moet weten over jouw website
Terug naar blog overzicht

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden