snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?
goedkoop en snel een professionele website laten maken

Wij zorgen samen voor maximale impact!

Maatwerk websites

Op zoek naar maximale impact voor uw website?

Samen kijken we in een brainstorm naar wat uw bedrijf echt nodig heeft. Naar uw specifieke wensen en doelgroep. Op basis daarvan maken wij een 5 pagina webdesign voor optimale conversie en impact. Zie hieronder een aantal voorbeelden van "maximale impact" websites.

Op zoek naar een maatwerk website gemaakt door een professionele designer?

Maatwerk websites bij Web Made Easy

In Web Made Easy is er heel veel mogelijk, hierdoor kunnen wij ook maatwerk websites maken! Onze designers weten precies hoe Web Made Easy werkt en kunnen zo aan bijna alle wensen voldoen. Wanneer u een hele persoonlijke website wilt die precies aansluit bij u huisstijl is een maatwerk website hetgeen wat u zoekt. We gaan precies op zoek naar dat wat bij uw bedrijf past en aansluit. Daarbij zal u maatwerk website goed gevonden worden door Google.

Maatwerk websites met jouw klant specifieke wensen in het ontwerp

Klant specifieke wensen in het ontwerp

Wanneer u voor een maatwerk website kiest heeft u er vaak al eigen ideeën bij. Misschien heeft u op internet al inspiratie opgedaan of dingen gezien waarvan u denkt, dat moet zeker in mijn website! Bundel al deze klant specifieke wensen bij elkaar voor een brainstorm waarin wij met u mee gaan denken. Zo krijgen de designers een goed beeld van wat er nodig is voor uw maatwerk website. Bijna niks is te gek!

Een maatwerk website is als je eigen unieke visitekaartje online die je kan bewerken wanneer je wilt!

Hoe maatwerk in zijn werk gaat

Aan de hand van een brainstormsessie maken wij een uitgebreid ontwerp waar alle specifieke wensen in verwerkt worden. Het is bij een “Maximum impact” pakket standaard dat wij 5 pagina’s in het ontwerp meenemen. Tenzij anders is afgesproken. Alle kleuren, lettertype en vormen die bij uw huisstijl aansluiten worden in het ontwerp meegenomen. Zo krijgt u een eigen maatwerk website die echt uniek is van soort. U kunt het zien als u unieke visitekaartje die u ook nog eens makkelijk kan bewerken en onderhouden.

Wat maatwerk doet

Een persoonlijk visitekaartje op het internet is tegenwoordig steeds belangrijker. Bezoekers zoeken naar het soort bedrijf dat ze nodig hebben en met een maatwerk website springt u er echt tussen uit! Wanneer iemand uw maatwerk website bezoekt krijgt hij echt een soort sfeer mee die bij uw bedrijf past. Door foto’s, kleuren en de juiste stijlen te verwerken maken wij van uw website echt maatwerk. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw website uniek, persoonlijk en goed gevonden gaat worden. Klanten zullen gelijk enthousiast worden wanneer ze uw website bezoeken!

WILt u OOK EEN succesvolle lancering van uw idee?

Wij informeren u graag over hoe u meer bezoekers en klanten krijgt met een site van Web Made Easy. 

Bel 085 - 2080 705
voor direct contact
of bekijk onze interessante succes aanbieding!

SUCCES AANBIEDING

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden