snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?
goedkoop en snel een professionele website laten maken

Wij zorgen samen voor maximale impact!

Maatwerk websites

Op zoek naar maximale impact voor jouw website?

Samen kijken we in een brainstorm naar wat jouw bedrijf echt nodig heeft. Naar jouw specifieke wensen en doelgroep. Op basis daarvan maken wij een 5 pagina webdesign voor optimale conversie en impact. Zie hieronder een aantal voorbeelden van "maximale impact" websites.

Op zoek naar een maatwerk website gemaakt door een professionele designer?

Maatwerk websites bij Web Made Easy

In Web Made Easy is er heel veel mogelijk, hierdoor kunnen wij ook maatwerk websites maken! Onze designers weten precies hoe Web Made Easy werkt en kunnen zo aan bijna alle wensen voldoen. Wanneer je een hele persoonlijke website wilt die precies aansluit bij je huisstijl is een maatwerk website hetgeen wat je zoekt. We gaan precies op zoek naar dat wat bij jouw bedrijf past en aansluit. Daarbij zal je maatwerk website goed gevonden worden door Google.

Maatwerk websites met jouw klant specifieke wensen in het ontwerp

Klant specifieke wensen in het ontwerp

Wanneer je voor een maatwerk website kiest heb je er vaak al eigen ideeën bij. Misschien heb je op internet al inspiratie opgedaan of dingen gezien waarvan je denkt, dat moet zeker in mijn website! Bundel al deze klant specifieke wensen bij elkaar voor een brainstorm waarin wij met je mee gaan denken. Zo krijgen de designers een goed beeld van wat er nodig is voor jouw maatwerk website. Bijna niks is te gek!

Een maatwerk website is als je eigen unieke visitekaartje online die je kan bewerken wanneer je wilt!

Hoe maatwerk in zijn werk gaat

Aan de hand van een brainstormsessie maken wij een uitgebreid ontwerp waar alle specifieke wensen in verwerkt worden. Het is bij een “Maximum impact” pakket standaard dat wij 5 pagina’s in het ontwerp meenemen.. tenzij anders is afgesproken. Alle kleuren, lettertype en vormen die bij jouw huisstijl aansluiten worden in het ontwerp meegenomen. Zo krijg je een eigen maatwerk website die echt uniek is van soort. Je kan het zien als je unieke visitekaartje die je ook nog eens makkelijk kan bewerken en onderhouden.

Wat maatwerk doet

Een persoonlijk visitekaartje op het internet is tegenwoordig steeds belangrijker. Bezoekers zoeken naar het soort bedrijf dat ze nodig hebben en met een maatwerk website spring je er echt tussen uit! Wanneer iemand jouw maatwerk website bezoekt krijgt hij echt een soort sfeer mee die bij jouw bedrijf past. Door foto’s, kleuren en de juiste stijlen te verwerken maken wij van jouw website echt maatwerk. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw website uniek, persoonlijk en goed gevonden gaat worden. Klanten zullen gelijk enthousiast worden wanneer ze jouw website bezoeken!

WIL JIJ OOK EEN succesvolle lancering van jouw idee?

Wij informeren je graag over hoe je meer bezoekers en klanten krijgt met een site van Web Made Easy. 

Bel 085 - 2080 705
voor direct contact
of bekijk onze interresante succes aanbieding!

SUCCES AANBIEDING

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden