snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?
Onderwijs webdesign ✓ Zelf onderhouden ✓ Vindbaar Google ✓ Responsive webdesign

Onderwijs websites in eigen huisstijl

Onderwijs websites

Onderwijs webdesignEenvoudig zelf onderhoudenVindbaar in GoogleResponsive webdesign

Het resultaat van een mooie onderwijs website is dat niet alleen de school blij is met hun website, maar ook ouders die met trots de website kunnen laten zien aan opa en oma of de rest van de familie.

Op zoek naar een onderwijs website die aansluit bij jouw huisstijl? Web Made Easy maakt onderwijs websites

Onderwijs websites bij Web Made Easy

Ons idee achter websites voor onderwijsinstellingen is dat wij scholen willen laten schitteren met hun website. Dit doen wij door scholen een nieuwe website aan te bieden en de school op nummer 1 te zetten. De school kan hun wensen doorgeven, hier houden wij rekening mee en ook kijken wij naar de huisstijl van de school. Wij kijken naar wat past en wat aantrekkelijk is.

Kies voor onderwijs website bij `Web Mad Easy die je makkelijk kan aanpassen

Waarom kiezen voor Web Made Easy

Web Made Easy heeft een zeer gemakkelijk beheersysteem. Zo kan iedereen die het leuk vindt foto’s en teksten aanpassen in de website. Daarnaast wordt de onderwijs website ook goed gevonden door Google. En niet te vergeten is dat de website ook goed zichtbaar is op mobiel en tablet. Wij werken met verschillende templates die wij speciaal voor onderwijsinstellingen hebben ontworpen. Kies een template en lever u eigen foto’s en teksten aan. Wij zullen de template voor u vullen en aanpassen naar uw huisstijl kleuren. Wanneer helemaal tevreden met de website dan gaan wij hem live plaatsen

Hoe gaat het bij Web Made Easy in zijn werk?

Bij Web Made Easy hebben we verschillende templates opgesteld. Deze templates bevatten alles wat een goede medische website nodig heeft. Wanneer u voor een template kiest gaan wij de website vullen met uw foto’s en teksten. Ook plaatsen we een logo en passen we de kleuren aan. Wanneer de website helemaal naar wens is gaan wij de website live plaatsen. Heeft u toch liever een uniek ontwerp dat helemaal op maat is gemaakt. Lees dan hier meer over maatwerk websites.

WILt u OOK EEN succesvolle lancering van uw idee?

Wij informeren u graag over hoe u meer bezoekers en klanten krijgt met een site van Web Made Easy. 

Bel 085 - 2080 705
voor direct contact
of bekijk onze interessante succes aanbieding!

SUCCES AANBIEDING

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden