goedkoop en snel een professionele website laten maken

Goedkope en professionele websites, direct gevonden in Google!

ONZE FILOSOFIE

Ieder mens is uniek gemaakt en heeft zijn eigen gaven en talenten. De wereld heeft behoefte aan het zichtbaar worden van jouw unieke glans. 
Het is onze passie om jou te laten schitteren.

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied
van websites maken, onderhouden en hosten
leer je een hoop over wat wel en wat niet werkt.

Hoe het niet moet:
Toen we begonnen hadden we dezelfde aanpak als veel andere huidige bureau's; we maken een mooie custom made website en die krijg je netjes opgeleverd en geïnstaleerd bij jouw webhost. Vaak betaal je hierdoor onnodig veel geld en ben je zelf verantwoordeljk voor technische updates en beveiliging waardoor veel sites al binnen 3 jaar problemen krijgen met vertoning en compatibiliteit. Daarnaast moest je voor het beheer systeem eerst een studie volgen om het te kunnen begrijpen of je bent over geleverd aan uurtje factuurtje bij je webbouwer.

Wat is er verandert in jouw voordeel:
Nu maken we websites vanuit een krachtig en stabiel platform waarin de basis al helemaal perfect is en die blijven we technisch onderhouden en uitbreiden. Hierdoor ben je verzekert van een website die altijd werkt en technisch up to date en beveiligd blijft. Het beheersysteem is nu zo kinderlijk eenvoudig dat iedereen, ook de buurjongen op zolder, jouw website kan onderhouden met de waarborging van veiligheid en het technisch up to date blijven. Doordat we dit voor heel veel websites tegelijk doen kunnen we ongekend lage tarieven hanteren voor managed hosting wat wij voor elke website leveren.

WIL JIJ OOK EEN succesvolle lancering van jouw idee?

Wij informeren je graag over hoe je meer bezoekers en klanten krijgt met een site van Web Made Easy. 

Bel 085 - 2080 705
voor direct contact
of bekijk onze interresante succes aanbieding!

SUCCES AANBIEDING

Copyright 2018 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden