goedkoop en snel een professionele website laten maken

Goedkope en professionele websites, direct gevonden in Google!

ONZE FILOSOFIE

Ieder mens is uniek gemaakt en heeft zijn eigen gaven en talenten. De wereld heeft behoefte aan het zichtbaar worden van uw unieke glans. 
Het is onze passie om u te laten schitteren.

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied
van websites maken, onderhouden en hosten
leer je een hoop over wat wel en wat niet werkt.

Hoe het niet moet:
Toen we begonnen hadden we dezelfde aanpak als veel andere huidige bureau's; we maken een mooie custom made website en die krijgt u netjes opgeleverd en geïnstaleerd bij uw webhost. Vaak betaalt u hierdoor onnodig veel geld en bent u zelf verantwoordeljk voor technische updates en beveiliging waardoor veel sites al binnen 3 jaar problemen krijgen met vertoning en compatibiliteit. Daarnaast moest u voor het beheer systeem eerst een studie volgen om het te kunnen begrijpen of u bent over geleverd aan uurtje factuurtje bij je webbouwer.

Wat is er verandert in uw voordeel:
Nu maken we websites vanuit een krachtig en stabiel platform waarin de basis al helemaal perfect is en die blijven we technisch onderhouden en uitbreiden. Hierdoor bent u verzekert van een website die altijd werkt en technisch up to date en beveiligd blijft. Het beheersysteem is nu zo kinderlijk eenvoudig dat iedereen, ook de buurjongen op zolder, uw website kan onderhouden met de waarborging van veiligheid en het technisch up to date blijven. Doordat we dit voor heel veel websites tegelijk doen kunnen we ongekend lage tarieven hanteren voor managed hosting wat wij voor elke website leveren.

WILt u OOK EEN succesvolle lancering van uw idee?

Wij informeren u graag over hoe u meer bezoekers en klanten krijgt met een site van Web Made Easy. 

Bel 085 - 2080 705
voor direct contact
of bekijk onze interessante succes aanbieding!

SUCCES AANBIEDING

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden