Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

Extra diensten

Wij helpen u graag om het maximale uit uw website te halen.
Hieronder vindt u onze extra diensten die u aan het door u gekozen websitepakket kunt toevoegen.

WEBSHOP MADE EASY 
€ 120,- Per jaar

Verkoop uw training, product of service direct vanaf uw website met deze webshop uitbreiding. Deze basis webshop is super snel en makkelijk in gebruik. 

Meer informatie

SSL BEVEILIGING
€ 60,- EXCL. BTW PER JAAR

In toenemende mate hechten zoekmachines zoals Google waarde aan het hebben van een SSL certificaat bij websites. Door een SSL certificaat aan een website te koppelen wordt het verkeer tussen de bezoeker en de website versleuteld. Hierdoor is deze informatie voor een kwaadwillende partij welke de data onderschept niet leesbaar.

Meer informatie

Vraag nu vrijblijvend website advies aan of bel direct:
085 - 2080 705

Contact opnemen

CONTENT SERVICE
vanaf € 5,- PER aanpassing

Laat u zelf compleet ontzorgen en doe dat waar u zelf goed in bent. Laat ons de inhoud van uw website verzorgen. U stuurt ons de nieuwe teksten, foto's en aanbiedingen via de mail en wij plaatsen deze vakkundig op uw website! Bespreek het aantal aanpassingen dat u per maand nodig heeft.

OPFRIS BEURT
€ 100,- EENMALIG

Laat u zelf compleet ontzorgen en geef uw website een opfris beurt! Laat ons het design van uw website opfrissen door het menu, foto's en nieuwe effecten te plaatsen. Zo is uw website weer helemaal up to date in een nieuw jasje! Maatwerk aanpassingen zijn niet bij de update inbegrepen.

EXTRA PAGINA'S
Prijs op aanvraag

Heeft u niet genoeg aan de 5 pagina's uit het basis ontwerp? Geen probleem! Uw website kan onbeperkt uitgebreid worden met nieuwe pagina's. Dit kan ook eenvoudig achteraf gedaan worden.BETERE VINDBAARHEID
Prijs op aanvraag

Als u een mooie website heeft, dan is het ook fijn om goed gevonden te worden. Wij zorgen ervoor dat uw website in de basis compleet geoptimaliseerd wordt voor betere vindbaarheid.

LOGO & HUISSTIJL 
Prijs op aanvraag

Maximale impact met een sterk merk! Wij maken briljante logo's & huisstijllen om uw doelgroep te prikkelen en een onvergetelijke indruk achter te laten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit ook in de website verwerkt wordt.

SOCIAL MEDIA DESIGN
Prijs op aanvraag

Zorg voor een professionele uitstraling via social media. Wij zorgen voor de perfecte inrichting van uw belangrijkste kanalen met achtergrond en logo.

INSTAGRAM KOPPELING
Prijs op aanvraag

Laat uw instagram als een portfolio op u website zien. Kies voor het aantal foto's en of het een slider moet zijn. Dan plaatsen wij de koppeling in uw website.

TEKST REGIE / SCHRIJVEN
Prijs op aanvraag

Laat uw webteksten schrijven en of redigeren door onze professionals voor een betere vindbaarheid en conversie op uw website.

DE KRACHT VAN VIDEO
Prijs op aanvraag

Verkoop uw training, product of service direct vanaf uw website met deze webshop uitbreiding. Deze basis webshop is super snel en makkelijk in gebruik. 

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden