Web Made Easy maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Website laten maken door een webdesign bureau tegen zeer voordelige tarieven

Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

Professionele website laten maken in je eigen huisstijl of vanuit een template

professioneel ONTWERP

Met een professionele website boek jij direct resultaat in bezoekers en conversie.

Bekijken
Door je website te koppelen via je sociale media kanalen zorg je ervoor dat je meer bezoekers naar je website kan krijgen

DIRECT VINDBAAR!

Jouw nieuwe website wordt direct gevonden in Google! Meer bezoekers, meer omzet! 

Bekijken
Website laten maken met een complete service en technisch onderhoud ozdat je daar geen omkijken meer naar hebt

all-in-one hosting

Dankzij onze snelle en veilige  hosting service heb je nergens meer omkijken naar!

Bekijken
Laat je website maken zonder dat je risico loopt dankzij onze unieke garantie

NIET goed, geld terug!

Ben je niet tevreden? Wij bieden een unieke niet goed geld terug garantie!

Bekijken

Wanneer laat je een professionele website maken?

Als je net gestart bent als ondernemer dan is een van de eerste zaken waar je mee bezig bent een professionele website. Je wilt natuurlijk goed gezien en gevonden worden door jouw doelgroep. Of je nu veel informatie hebt om te delen of juist weinig, met een professionele website laat je altijd een goede eerste indruk achter. Gek genoeg wordt de kwaliteit van jouw onderneming vaak geassocieerd met de kwaliteit van je website. Wanneer je ervoor kiest om te besparen in je kosten door zelf een website te gaan maken, dan is dit in de meeste gevallen duidelijk zichtbaar. Zonder dat jij de website bezoeker gezien of gesproken hebt hebben die dan vaak al een verkeerde indruk. Door je website te laten maken door een webdesign bureau zorg je gelijk voor een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij jouw bezoekers en klanten. Het zou je dus eerder geld kosten dan besparen als je niet een professionele website laat maken. 

+ 15 Jaar

websites & online  ervaring

489

professionele websites gemaakt

277.458

maandelijkse bezoekers 

Wat mag je van een professionele website verwachten?

Zoals gezegd, de eerste indruk telt. Een professionele website moet dus qua design goed in elkaar zitten. Dit betekent dat kleuren, lettertypen, huisstijl en afbeeldingen met elkaar in overeenstemming moeten zijn. Als een kleur afwijkt of wanneer een lettertype niet in de juiste verhouding staat, hebben we dat als mensen onderbewust heel snel door. We keuren dan al snel iets af of goed zonder dat we eigenlijk weten waarom. 
Daarnaast is een heldere structuur in je website enorm van belang voor een professionele website. Een bezoeker moet gelijk weten wat hij moet doen als hij op je website is. Je website moet gelijk antwoord geven op de vraag waarmee de bezoeker op jouw website terecht is gekomen. Wijkt de webpagina af van de verwachting dan zal een bezoeker je site al snel weer verlaten.
Maar ook ongeziene zaken tellen enorm mee voor het succes van jouw website. Een goede professionele website wordt netjes gecodeerd en geschreven zodat deze keurig netjes leesbaar is voor zoekmachines. Ook de snelheid van je hosting is enorm van belang. In eerste instantie sta je hier als leek helemaal niet bij stil en ben je wellicht al tevreden met een leuk plaatje dat voor je is gemaakt. Maar zoals je ziet komt er veel meer bij kijken voor het maken van een professionele website.

Moet een professionele website veel geld kosten?

Vaak maken we de associatie dat professioneel ook gelijk duur moet zijn en dat goedkoop duurkoop is. Alhoewel dat in veel gevallen zo zal blijken te zijn hebben wij er als webdesign bureau juist bewust voor gekozen om onze website zo te maken dat we de kwaliteit van de fundering van de website helemaal perfect zou zijn. Alles wat we op deze fundering bouwen blijft op die manier de professionaliteit en het gebruiksgemak behouden die zo belangrijk zijn. Doordat we dit zo hebben ingericht zijn we in staat om al voor zeer kleine bedragen een professionele website te leveren. Of je nu opzoek bent naar een kleine website die slechts een paar foto's en je contactgegevens laten zien of wanneer je ervoor kiest om een zer uitgebreide website te laten maken, wij zorgen ervoor dat jij een professionele uitstraling krijgt waarmee je voor de dag kunt komen.

Meer informatie:

VOORBEELDEN VAN PROFESSIONELE WEBSITES

WIL JIJ OOK EEN professionele WEBSITE LATEN MAKEN?

Wij komen graag met jou in contact voor een prachtige website. Bel 085 - 2080 705 voor direct contact of vraag GRATIS een DEMO aan.

Gratis demo aanvragen

BEKIJK ONZE WEBSITE PAKETTEN 

Contact

Web Made Easy
Middelerf 14 C
3851 SP Ermelo

085 2080 705
info@web-made-easy.nl

Stel jouw vraag

Versturen

Copywright Web Made Easy 2018 ©