(function($){ $(document).ready(function(){ // ^ Zoekt alles wat begint met tel: $("a[href^='tel:']").attr("onclick", "gtag('event', 'telefoon', { 'event_category': 'Conversie' });"); // * Zoekt alles wat mailto: bevat | Dus ook lol@kek.lal?subject=mailto:kek@lol.lal $("a[href*='mailto:']").attr("onclick", "gtag('event', 'e-mail', { 'event_category': 'Conversie' });"); }); })(jQuery);
snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

ALL-IN-ONE HOSTING!

Wij maken al een complete website vanaf € 495,-. Daarnaast betaal je slechts € 15,- per maand voor onze all-in-one hosting service incl. updates, beveiliging, e-mail, domeinnaam en snelle hosting. Hiervoor ontvang je jaarlijks een factuur.

Wij verzorgen complete website hosting inclusief updates email beveiliging en domeinregistratie

Voordelige hosting!

De meeste bedrijven vragen bedragen vanaf de €35,- tot € 75,- per maand voor managed hosting. Doordat wij een groot gedeelte van de service voor al onze websites kunnen bundelen zijn we instaat om hiervoor een veel scherper tarief te hanteren, daar pluk jij de vruchten van!

WAT ZIT ER BIJ HET PAKKET INBEGREPEN?

Overzicht van website templates voor alle zakelijke  webdesigns

Domein naam

Inclusief eigen domeinnaam .nl - .com - .org - .eu

Bekijken
Wij verzorgen complete website hosting inclusief updates email beveiliging en domeinregistratie

Managed Hosting

Super snelle SSD hosting met onbeperkte opslag & verkeer

Bekijken
Onze website worden geleverd met een all inclusive service overeenkomst met daarbij een zakelijk email account

Zakelijke e-mail

Professionelecommunicatie via zakelijke e-mail, 5 x 1 GB

Bekijken
Wij maken periodiek een backup van je website

24/7 Backup

Data beveiliging door 24/7 backups van jouw website

Bekijken
Wij verzorgen wekelijks website updates

Updates

Nooit meer een nieuwe site nodig door techniek updates

Bekijken
wij maken je website goed vindbaar in google door onze seo optimalisatie

Analytics

Inzicht in uw bezoekers met Google Analytics

Bekijken
Wij bieden uitgebreide website ondersteuning aan via telefoon en online helpdesk

Gratis support

Je staat er nooit meer alleen voor. Wij helpen je graag!

Bekijken
Met ons CMS kun je zeer eenvoudig zelf je website beheren

Web Made Easy

Zeer eenvoudig 
website beheersysteem! 

Bekijken

Waarom all-in-one hosting?

Net als een auto zonder benzine niet vooruit komt heeft je website hosting nodig om gezien te kunnen worden op het internet.
En zoals een auto periodiek onderhoud nodig heeft om de werkzaamheid en veiligheid te kunnen waarborgen, zo heeft ook een website technisch onderhoud en beveiliging nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Als je auto alleen maar bezine krijgt om te rijden en verder geen onderhoud dan kom je vroeg of laat in de problemen. Ervaring heeft ons geleerd dat dit bij websites eerder vroeger dan later is….

Zo ben jij met onze all-in-one hosting service en persoonlijke ondersteuning altijd verzekerd van een veilige en goed werkende website.

Slimme hosting!

Ook na de oplevering van jouw website blijven wij bezig met het updaten van technische mogelijkheden van jouw website. Bijvoorbeeld als Google weer met iets nieuws komt. Zo blijft je website bij de tijd en hoef je in principe nooit meer een andere website te laten maken. Dat scheelt tijd, moeite en geld. Wel zo easy (-:

Snelle hosting!

Wij hosten alleen in Nederland en niet op goedkope en trage buitenlandse servers. Zo wordt jouw website sneller zichtbaar en dat…is héél erg fijn voor jouw Google resultaten.

Persoonlijke hosting!

Heb je vragen over je website, wil je een extra e-mail account, of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Je kan ons altijd persoonlijk bereiken, wij zijn er om jou te helpen.

Maken jullie ook websites zonder abonnement?

Dat doen wij niet. Wij zijn dan niet meer in staat om jouw website te updaten, back-ups te maken en te beveiligen. Met meer dan 500 websites is het ondoenlijk om voor elke klant zijn eigen hosting pakket te onderhouden en storingen te verhelpen. Juist door alles te combineren zijn wij in staat om je persoonlijk te helpen en te ondersteunen met een service en kwaliteit die anders vele malen duurder zou zijn. Jouw goed werkende website is ons visitekaartje. Wij zien niet graag dat die website niet goed meer functioneert of zelfs gehacked zou worden waar wij dan bovendien niks aan kunnen doen. Daarom dus onze all-in-one hosting service, zo ben jij compleet ontzorgd op het internet.

Copywright Web Made Easy 2018 ©