Search Engine Optimization

Hoe word je beter gevonden in Google

Tips overzicht
Een landingspagina is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een externe of interne link

Creëer de perfecte landingspagina!

Een landingspagina wordt nog het meest gebruikt om de aankoop te bevorderen. Het is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een link. Maar hoe creëer je nou de perfecte landingspagina?

Lees meer
optimaliseer jouw website om beter in google gevonden te worden

Wil jij ook beter scoren in Google in jouw woonplaats?

In Google bovenaan in je eigen woonplaats? Dat bereik je op deze manier! Als uw bedrijf hoofdzakelijk lokaal haar klanten heeft dan is het niet nodig om in heel Nederland goed gevonden te worden in Google. Om lokaal bekend te worden en bovenaan te staan in de zoekresultaten...

Lees meer
Google bedrijfspagina en SEO?

Leer hoe je in 5 simpele stappen hoog in Google scoort

Een professionele website is de eerste stap naar meer bezoekers en klanten. Maar met een professionele website alleen kom je er nog niet. Iedereen wil natuurlijk dat zijn website het beste wordt gevonden in Google... maar hoe doe je dit nou precies?

Lees meer
Jouw website optimaliseren met deze 25 tips

Jouw website optimaliseren met deze 25 tips

Als jij je bedrijf wilt laten groeien is het belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Zeker in deze tijd waar iedereen urenlang te vinden is op social media. Klanten en Google moeten je website goed kunnen vinden en daarvoor heb je een goede SEO nodig.

Lees meer
Gratis adverteren in Google,doe het!

Gratis adverteren in Google

'Google mijn bedrijf' is een gratis service van Google waarmee je beter gevonden kan worden in zowel Google zoeken, Google Maps en Google+. Als je ook zo'n advertentie wilt voor jouw bedrijf, moet je je aanmelden bij Google mijn bedrijf.

Lees meer
seo-optimalisatie-homepagina-computerhulp-doorn

Weet op welke zoekwoorden jij het meest gevonden wordt

"Wat zijn nou de beste zoekwoorden voor mijn website?" Deze vraag heb je jezelf waarschijnlijk wel eens gesteld. Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen die je kunt gebruiken om deze vraag te beantwoorden, maar deze kosten vaak geld, of geven niet het ultieme resultaat.

Lees meer
Wat is Google Rankbrain?

Ben jij klaar voor Google rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Lees meer
do and don'ts SEO

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Lees meer

Copyright 2018 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden