Update | Hero sliders

door Kars Zijlstra

Update | Hero sliders

Wij bieden je de mogelijkheid om op jouw website een slideshow te plaatsen. Hiermee kan je meerdere foto's weergeven op een creatieve manier. Op het aantal foto's zit geen limiet. 

In de laatste update is het makkelijker geworden om een speciefieke foto uit de slider te bewerken. Er zijn namelijk pijlen in het menu toegevoegd waardoor je van foto naar foto in de slider kan klikken. Bekijk hieronder hoe je dit zelf kan gebruiken.

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Stel een vraag

Versturen
Web Made Easy bied u de mogelijkheid om op uw website een slideshow te plaatsen.

Zo voeg je een slider toe

bij jouw website

Meld je aan en ga naar de pagina waar je een slideshow wil. Aan de linker kant zie je een zwarte balk met een keuzemenu. Halverwege ziet je Hero staan. Als je daar op klik krijg je een lijst waaruit je kan kiezen. Sleep het blok dat je wil op de pagina. Daarna klik je op het pennetje naast het blok. Aan de zijkant van het blok is een rij met tekens. Klik op het onderste optie genaamd gallerij bewerken. Je kan nu je eigen foto's toevoegen aan de slider.

de update

in de Hero slider's

In de nieuwste update zijn de twee onderste pijltjes in het menu toegevoegd. In de afbeelding zijn de pijltjes goed te zien. Wanneer je op het bovenste pijltje klikt ga je links door de slider heen. Klik je op het onderste pijltje ga je naar de foto die rechts komt. Op deze manier kan je heel snel naar de foto die je nodig hebt om te bewerken.

VRAGEN

Ik zou graag van je horen wat je van dit artikel vindt. Heeft het je geholpen? Welke stappen ga je aan de hand van dit artikel ondernemen? Zou je zelf nog iets willen bijdragen? Laat het ons weten in een reactie op dit artikel.

Op jouw succes!
Kars Zijlstra

P.S: Like ons op Facebook en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief om regelmatig waardevolle tips en adviezen voor jouw website te ontvangen.

GEEF HIER JOUW REACTIE!

Versturen

MEER WAARDEVOLLE TIPS EN ADVIEZEN!

Meer bezoekers & waardevolle klanten?

Vul uw naam en e-mail adres in en ontvang regelmatig nieuwe blogs voor het optimaliseren van uw website en aanverwante artikelen!

Nieuwsbrief Web Made Easy

JA, IK WIL TIPS VOOR MIJN WEBSITE!

Copywright Web Made Easy 2018 ©