Update | optie lijsten

door Kars Zijlstra

Update | optie lijsten

Ideaal om snel nieuws en blogs op je website te plaatsen. Je kan gemakkelijk artikelen op de website toevoegen en weghalen. Met zulke artikelen kan je laten zien dat je de professional bent op jouw gebied.

In de laatste update kan de content van een lijst worden opgeslagen in een bron. Deze kan aan andere lijsten worden gekoppeld, waardoor meerdere lijsten dezelfde content bevatten en deze maar één keer ingevoerd hoeft te worden.

Zo voeg je een blok toe

bij jouw website

Meld je aan en ga naar de pagina waar je jouw nieuwsartikelen wil. Aan de linker kant zie je in een zwarte balk met een keuzemenu. Halverwege ziet je Nieuws staan. Als je daar op klikt krijg je een lijst waaruit je kan kiezen. Sleep een van deze blokken op de pagina. Daarna kan je het blok aanpassen aan jouw eigen stijl door te klikken op het pennetje. 

update lijsten

in de Blog/-Nieuwsartikelen

In de nieuwste update kan de content van een lijst worden opgeslagen in een bron. Deze kan aan andere lijsten worden gekoppeld, waardoor meerdere lijsten dezelfde content bevatten en deze maar één keer ingevoerd hoeft te worden.

Wanneer je een blok hebt toegevoegd aan je pagina en hem wilt bewerken verschijnt het menu dat hiernaast te zien is. Je kan kiezen voor Lijst bron activeren. Als je hierop klikt verschijnt het volgende scherm (de volgende foto).

In dit scherm kan je een nieuwe bron aanmaken of voor een bestaande bron kiezen. Wanneer je een nieuwe bron aan maakt. Vul je een naam in en slaat hij het blok op waar je nu in zit te werken op als bron.

Als je nu op een andere pagina een nieuw blog/nieuws blok plaatst en je kiest in het menu voor lijst bron activeren. Kan je in de foto hiernaast kiezen voor een bestaande bron die je hiervoor hebt aangemaakt. Je blok veranderd nu in de bron die je net hebt aangemaakt. Op deze manier hoef je niet opnieuw te typen.

VRAGEN

Ik zou graag van je horen wat je van dit artikel vindt. Heeft het je geholpen? Welke stappen ga je aan de hand van dit artikel ondernemen? Zou je zelf nog iets willen bijdragen? Laat het ons weten in een reactie op dit artikel.

Op jouw succes!
Kars Zijlstra

P.S: Like ons op Facebook en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief om regelmatig waardevolle tips en adviezen voor jouw website te ontvangen.

GEEF HIER JOUW REACTIE!

Versturen

MEER WAARDEVOLLE TIPS EN ADVIEZEN!

Meer bezoekers & waardevolle klanten?

Vul uw naam en e-mail adres in en ontvang regelmatig nieuwe blogs voor het optimaliseren van uw website en aanverwante artikelen!

Nieuwsbrief Web Made Easy

JA, IK WIL TIPS VOOR MIJN WEBSITE!

Copywright Web Made Easy 2018 ©