Vraag en antwoord

CMS Systeem

Welk beheersysteem krijg ik bij mijn website?

Mooie website laten maken door Web Made Easy

Web Made Easy is ons super eenvoudige website beheer systeem. Dankzij dit CMS (content management systeem) kunt u nu zelf uw website voorzien van nieuwe content (= inhoud).

Zo kunt u op elk moment o.a. zelf uw teksten wijzigenfoto’s toevoegen, en video’s op uw website plaatsen. Stel u heeft bijvoorbeeld een nieuwe aanbieding. Met Web Made Easy plaatst u deze aanbieding eenvoudig op de home pagina van uw website om zo uw website bezoekers elke keer te voorzien van actuele informatie.

Wat kan ik allemaal zelf aanpassen?

Voordelige website laten maken bij Web Made Easy

Onbeperkte ontwerp mogelijkheden! Met Web Made Easy kunt u niet alleen de inhoud van uw website wijzigen, u kunt met Web Made Easy ook het ontwerp wijzigen en nieuwe elementen toevoegen. Met behulp van tientallen basis elementen die u eenvoudig uw website pagina in sleept kunt u makkelijk nieuwe portfolio’sfoto-galleriesformulierensocial-media, sliders, headers en andere elementen toevoegen aan uw Web Made Easy website. 
Tegelijk kunt u ook de kleuren aanpassen, achtergrond afbeeldingen instellen, weblinks toevoegen naar andere pagina’s of websites. Kortom, met Web Made Easy beschikt u over onbeperkte ontwerp mogelijkheden voor uw website. Benieuwd wat al onze mogelijkheden zijn? Kijk op onze "mogelijkheden" pagina.

DESIGN EN VORMGEVING

Wat zit er bij mijn website inbegrepen?

website geschikt voor mobiel maandelijks betalen
  • Webdesign
  • Gratis domeinnaam
  • Premium SSD hosting
  • Zakelijke E-mail + webmail
  • 24/7 Server Back-ups
  • Eenvoudig beheer systeem
  • Gratis servicedesk
  • Systeem Updates; wij blijven de techniek achter uw website updaten. U beschikt hierdoor altijd direct over de nieuwste mogelijkheden, blijft uw website Google compatible en verouderd het technische systeem nooit.

Kan ik mijn eigen domeinnaam houden?

Een eigen domeinnaam krijg je bij Web Made Easy

Ja! Als u al een domeinnaam heeft zullen wij deze voor u verhuizen naar onze servers. Heeft u nog geen domeinnaam dan kunnnen wij deze voor u registreren. De hieraan verbonden kosten vallen onder de service prijzen. 

De domein extensies die hiervoor in aanmerking komen zijn: .nl, .org, .be & .com

Heb je een andere domein extensie neem dan even contact met ons op over de mogelijke meerkosten die daaraan verbonden kunnen zijn.

Kan ik mijn eigen foto's gebruiken?

Foto's plaatsen op je website is Easy met Web Made Easy

Ja! U kunt al uw eigen foto's eenvoudig toevoegen aan uw website. 

Deze foto's kunt u beheren in een online gallerij. Door in deze gallerij te klikken op toevoegen komt u automatisch op uw eigen computer vanwaar u de foto's kunt selecteren die u wilt uploaden.

Ik heb nog geen logo en huisstijl

website ontwerp maken

Geen probleem! Kies voor een pakket waarbij er ook een logo en huisstijl voor u wordt gemaakt. Onze ontwerpers maken dan een professioneel logo en huisstijl tegen een goede prijs. Klik hier voor meer informatie!

SERVICE / HOSTING

Hoe snel zijn de websites?

Alle websites van Web Made Easy zijn inclusief premium SSD hosting

De kwaliteit en snelheid van de servers van uw hosting partij zijn mede bepalend voor uw resultaten in de zoekmachines. Met onze premium SSD hosting bent u ervan verzekerd dat uw website super snel geladen en zichtbaar wordt.

SEO & VINDBAARHEID

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

bovenaan in google met seo

Wilt u graag gezien worden? Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat u regelmatig nieuwe inhoud op uw website plaatst. Google kijkt naar relevante content (=inhoud) op uw website om de zoekopdrachten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Een manier waarmee u dat in Web Made Easy makkelijk kunt doen is door het regelmatig plaatsen van nieuws of het schrijven van een artikel.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website zijn?

beter gevonden worden in google zoekresultaten

Ja! Een website heeft als doel om bezoekers te informeren en daarbij actie te laten ondernemen. Hoe weet u nou hoe uw website scoort en hoeveel bezoekers of dat uw website trekt?

Google heeft een tool waarmee al deze zaken en meer te analyseren zijn zodat u uw website optimaal kunt inrichten. Deze tool heet Google analytics en wij zorgen ervoor dat deze tool correct op uw website wordt geïnstalleerd zodat u uw statistieken altijd kunt bekijken.

Zo kunt u precies analyseren welke pagina's het meest bezocht worden en hoe lang. Aan de hand hiervan kunt u de pagina's aanpassen om uw bezoekers nog beter te kunnen voorzien in hun informatie behoefte.

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaan het in zijn werk?

Web Made Easy ontwerpt websites inclusief onderhoud! compleet ontzorgd op het internet

Bij Web Made Easy werken we met vier stappen. In de eerste stap kunt u uit een template kiezen. Wanneer u weet welke template u wilt, vult u het aanvraag formulier in met uw specifieke website wensen. Het aanvraag formulier kunt u vinden op de pagina van de templates. Wanneer u het aanvraag formulier hebt ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U levert uw logo, foto's en teksten aan, wij maken de website en lanceren die.

Wat als de website niet aan mijn verwachtingen voldoet?

website laten maken zonder risico's

Bij Web Made Easy zit u nergens aan vast. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent over uw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht u niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om je tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan uw wensen kunnen voldoen dan bent u op geen enkele manier aan ons gebonden. U kunt ten allen tijde uw website verhuizen naar een andere provider. De website en uw domeinnaam zijn uw eigendom en u bent vrij om te staan en te gaan waar u wilt.

Moet ik een service kiezen?

Mooie website laten maken door Web Made Easy

Ja. Elke service heeft standaard een domeinnaam, hosting, back-up, updates en zakelijke e-mail. Daarbij moet u kiezen of u zelf het onderhoud aan uw website doet of dat wij het voor u doen. U kiest dus de service die het beste bij u past.

HEB JE ANDERE VRAGEN? 

Bel 085- 2080 705
Wij helpen je graag verder!

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden