VRAAG & ANTWOORD

CMS Systeem

Welk beheersysteem krijg ik bij mijn website?

Web Made Easy is ons super eenvoudige website beheer systeem. Dankzij dit CMS (content management systeem) kan je nu zelf jouw website voorzien van nieuwe content (= inhoud).

Zo kan je op elk moment o.a. zelf jouw teksten wijzigen, foto’s toevoegen, en video’s op jouw website plaatsen. Stel je hebt bijvoorbeeld een nieuwe aanbieding. Met Web Made Easy plaatst je deze aanbieding eenvoudig op de home pagina van jouw website om zo jouw website bezoekers elke keer te voorzien van actuele informatie.

Wat kan ik allemaal zelf aanpassen?

Onbeperkte ontwerp mogelijkheden! Met Web Made Easy kan je niet alleen de inhoud van jouw website wijzigen, je kan met Web Made Easy ook het ontwerp wijzigen en nieuwe elementen toevoegen. Met behulp van tientallen basis elementen die je eenvoudig jouw website pagina in sleept kan je makkelijk nieuwe portfolio’s, foto-galleries, formulieren, social-media, sliders, headers en andere elementen toevoegen aan jouw Web Made Easy website.
Tegelijk kan je ook de kleuren aanpassen, achtergrond afbeeldingen instellen, weblinks toevoegen naar andere pagina’s of websites. Kortom, met Web Made Easy beschikt je over onbeperkte ontwerp mogelijkheden voor jouw website. Benieuwd wat al onze mogelijkheden zijn? Kijk op onze "mogelijkheden" pagina.

Design en vormgeving

Kan ik mijn eigen domeinnaam houden?

Ja! Als je al een domeinnaam hebt zullen wij deze voor je verhuizen naar onze servers. Heb je nog geen domeinnaam dan kunnnen wij deze voor je registreren. De hieraan verbonden kosten vallen onder de service prijzen.

De domein extensies die hiervoor in aanmerking komen zijn: .nl, .org, .be & .com

Heb je een andere domein extensie neem dan even contact met ons op over de mogelijke meerkosten die daaraan verbonden kunnen zijn.

Kan ik mijn eigen foto's gebruiken?

Ja! Je kunt al jouw eigen foto's eenvoudig toevoegen aan jouw website.

Deze foto's kan je beheren in een online gallerij. Door in deze gallerij te klikken op toevoegen kom je automatisch op jouw eigen computer vanwaar je de foto's kunt selecteren die je wilt uploaden.

Ik heb nog geen logo en huisstijl

Laat naast je website ook een mooie huisstijl maken

Geen probleem! Kies voor een pakket waarbij er ook een logo en huisstijl voor je wordt gemaakt. Onze ontwerpers maken dan een professioneel logo en huisstijl tegen een goede prijs. Klik hier voor meer informatie!

Service / hosting

Hoe snel zijn de websites?

De kwaliteit en snelheid van de servers van jouw hosting partij zijn mede bepalend voor jouw resultaten in de zoekmachines. Met onze premium SSD hosting ben je ervan verzekerd dat jouw website super snel geladen en zichtbaar wordt.

SEO & vindbaarheid

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

Wil je graag gezien worden? Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe inhoud op jouw website plaatst. Google kijkt naar relevante content (=inhoud) op jouw website om de zoekopdrachten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Een manier waarmee je dat in Web Made Easy makkelijk kan doen is door het regelmatig plaatsen van nieuws of het schrijven van een artikel.

Kan ik zelf de vindbaarheid verbeteren?

Een professionele website is de eerste stap naar meer bezoekers en klanten. In Web Made Easy kan je jouw website heel gemakkelijk zelf optimaliseren voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Het volgende stappenplan laat zien hoe je dit het beste kan doen. Voor nog meer tips kunt u bij onze SEO blog artikelen kijken.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website zijn?

Ja! Een website heeft als doel om bezoekers te informeren en daarbij actie te laten onderenemen. Hoe weet je nou hoe je website scoort en hoe veel bezoekers of dat je website trekt?

Google heeft een tool waarmee al deze zaken en meer te analyseren zijn zodat je jouw website optimaal kunt inrichten. Deze tool heet Google analytics en wij zorgen ervoor dat deze tool correct op jouw website wordt geïnstalleerd zodat je  jouw statistieken altijd kunt bekijken.

Zo kan je precies analyseren welke pagina's het meest bezocht worden en hoe lang. Aan de hand hiervan kan je de pagina's aanpassen om jouw bezoekers nog beter te kunnen voorzien in hun informatie behoefte.

Onze werkwijze

Hoe gaan het in zijn werk?

Bij Web Made Easy werken we met vier stappen. In de eerste stap kan je uit een template kiezen. Wanneer je weet welke template je wilt, vul je het aanvraag formulier in met jouw specifieke website wensen. Het aanvraag formulier kan je vinden op de pagina van de templates. Wanneer je het aanvraag formulier hebt ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jij levert jouw logo, foto's en teksten aan, wij maken de website en lanceren die.

Wat als de website niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Bij Web Made Easy zit je nergens aan vast. Wij willen dat je als klant 100% tevreden bent over jouw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht je niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om je tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan jouw wensen kunnen voldoen dan ben je op geen enkele manier aan ons gebonden. Je kan ten allen tijde jouw website verhuizen naar een andere provider. De website en jouw domeinnaam zijn jouw eigendom en je bent vrij om te staan en te gaan waar je wilt.

HEb je ANDERE VRAGEN?
BEL 085- 2080 705
WIJ HELPEN je GRAAG VERDER!

Copywright Web Made Easy 2018 ©