Speciale VVOG website deal!

17
jaar online ervaring
187
websites per jaar Gemaakt
9
Klant beoordeling
1678
bezoekers deze maand

wilt u meer klanten voor uw bedrijf?

Met een mooie website bent u er nog niet! Het doel is om bezoekers te krijgen en om daarvan klanten te maken. Daar komt meer bij kijken dan alleen een mooi plaatje en wat tekst.

Veel websites zien er prachtig uit maar krijgen maar weinig bezoekers en bijna geen aanvragen. Dat is wat ons betreft een probleem als u wilt groeien met uw bedrijf.  

Wij helpen u graag bij het voorkomen/oplossen van dit probleem door een website te realiseren die u wel resultaat oplevert. Met onze eenvoudige SEOcockpit met maandelijkse rapportage blijft u daarna in control van het resultaat en bepaalt u zelf de koers.

Waar moet een succesvolle website aan voldoen?
Techniek, vormgeving en teksten staan goed
Geoptimaliseerd voor vindbaarheid
Gericht op resultaat en conversie
Makkelijk zelf kunnen bewerken
Technisch onderhoud en beveiliging wordt voor u geregeld

Pagespeedinsight

Bron: developers.google.com | Google Pagespeed Insights

Een website laten maken voor meer bezoekers en klanten voor jouw succes!

GROEIEN via uw WEBSITE

Of u nu een bestaand bedrijf heeft of dat u net bent ingeschreven bij de KvK, als u een BOOST in u omzet wenst investeer dan in een succesvolle website. Een goede website is de basis voor de online groei van uw bedrijf. Al heeft u de mooiste site, zonder bezoekers en aanvragen heeft u er niks aan.

Waarom is een website noodzakelijk?
Elke potentiële nieuwe klant, of die nou uit u eigen kring komt of niet, zal vaak zijn eerste indruk opdoen via uw website. Uw investering voor een succesvolle eerste impressie heeft u daarmee snel terug verdient.

Nergens anders een basic website laten maken voor een goedkope prijs

GEEN € 495,- MAAR € 445,-

Bent u een startende ondernemer die graag een goede indruk wil maken, door een nette website te kunnen presenteren aan uw doelgroep? Dan is dit een prachtige keuze voor u! Deze website wordt gemaakt vanuit de basis van een website thema. Wij vullen een door u gekozen design met uw teksten, foto's, logo in een prachtige responsive website waarmee u gezien mag worden. 

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaalt u slechts € 150,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €80,- voordeel!
`Complete website laten maken vanuit een template

GEEN € 895,- MAAR € 795,-

Wilt u een website in eigen huisstijl maar hier niet teveel voor betalen? Kies dan voor dit pakket! Deze website wordt gemaakt vanuit de basis van een website thema. Wij vullen een door u gekozen design met uw teksten, foto's, logo in een professionele responsive website. Daarbij passen wij de letterype en kleuren aan naar uw eigen huisstijl. Zo heeft u een prachtig online visitekaartje.

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaalt u slechts € 135,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €145,- voordeel!
Maatwerk website laten maken in eigen huisstijl

GEEN € 1495,- MAAR € 1295,-

Bent u op zoek naar een website die in de huisstijl van uw bedrijf is vormgegeven? Kies dan voor ons 'to infinity and beyond' website pakket. In dit pakket wordt uw website helemaal op maat gemaakt naar uw eigen huisstijl. De speciaal gemaakte blokken kunt u later ook zelf eenvoudig in de website plaatsen. Zo blijft u de website uitbrijden en makkelijk onderhouden.

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaalt u slechts € 120,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €260,- voordeel!
Vrijblijvend website advies inclusief VVOG korting BON

Uiteraard respecteren wij jouw privacy conform de AVG!

dit veld niet invullen s.v.p.