Speciale VVOG website deal!

17
jaar online ervaring
562
websites gemaakt
9
gemiddelde beoordeling
1678
bezoekers deze maand

wil jij meer klanten voor jouw bedrijf?

Met een mooie website ben je er nog niet! Het doel is om bezoekers te krijgen en om daarvan klanten te maken. Daar komt meer bij kijken dan alleen een mooi plaatje en wat tekst.

Veel websites zien er prachtig uit maar krijgen maar weinig bezoekers en bijna geen aanvragen. Dat is wat ons betreft een probleem als je wilt groeien met je bedrijf.  

Wij helpen je graag bij het voorkomen/oplossen van dit probleem door een website te realiseren die jou wel resultaat oplevert. Met onze eenvoudige SEOcockpit met maandelijkse rapportage blijf je daarna in control van het resultaat en bepaal je zelf de koers.

Waar moet een succesvolle website aan voldoen?
✅ Techniek, vormgeving en teksten staan goed
✅ Geoptimaliseerd voor vindbaarheid
✅ Gericht op resultaat en conversie
✅ Makkelijk zelf kunnen bewerken
✅ Technisch onderhoud en beveiliging wordt voor je geregeld

Pagespeedinsight

Bron: developers.google.com | Google Pagespeed Insights

Een website laten maken voor meer bezoekers en klanten voor jouw succes!

GROEIEN via JE WEBSITE

Of je nu een bestaand bedrijf hebt of dat je net bent ingeschreven bij de KvK, als je een BOOST in je omzet wenst investeer dan in een succesvolle website. Een goede website is de basis voor de online groei van je bedrijf. Al heb je de mooiste site, zonder bezoekers en aanvragen heb je er niks aan.

Waarom is een website noodzakelijk?
Elke potentiële nieuwe klant, of die nou uit je eigen kring komt of niet, zal vaak zijn eerste indruk opdoen via je website. Jouw investering voor een succesvolle eerste impressie heb je daarmee snel terug verdient.

Nergens anders een basic website laten maken voor een goedkope prijs

GEEN € 495,- MAAR € 445,-

Ben jij een startende ondernemer die graag een goede indruk wil maken, door een nette website te kunnen presenteren aan jouw doelgroep? Dan is dit een prachtige keuze voor jou! Deze website wordt gemaakt vanuit de basis van een website thema. Wij vullen een door je gekozen design met jouw teksten, foto's, logo in een prachtige responsive website waarmee je gezien mag worden. 

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaal je slechts € 150,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €80,- voordeel!
`Complete website laten maken vanuit een template

GEEN € 895,- MAAR € 795,-

Wil jij een website in eigen huisstijl maar hier niet teveel voor betalen? Kies dan voor dit pakket! Deze website wordt gemaakt vanuit de basis van een website thema. Wij vullen een door jou gekozen design met jou teksten, foto's, logo in een professionele responsive website. Daarbij passen wij de letterype en kleuren aan naar jouw eigen huisstijl. Zo heb je een prachtig online visitekaartje.

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaal je slechts € 135,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €145,- voordeel!
Maatwerk website laten maken in eigen huisstijl

GEEN € 1495,- MAAR € 1295,-

Ben jij op zoek naar een website die in de huisstijl van jouw bedrijf is vormgegeven? Kies dan voor ons 'to infinity and beyond' website pakket. In dit pakket wordt jouw website helemaal op maat gemaakt naar jouw eigen huisstijl. De speciaal gemaakte blokken kan je later ook zelf eenvoudig in de website plaatsen. Zo blijf je de website uitbrijden en makkelijk onderhouden.

Daarnaast bieden nog extra voordeel op onze service overeenkomst. Het eerste jaar betaal je slechts € 120,- voor onze all-inclusive service i.p.v. € 180,-

Ik wil deze deal met €260,- voordeel!
Vrijblijvend website advies inclusief VVOG korting BON

Uiteraard respecteren wij jouw privacy conform de AVG!

dit veld niet invullen s.v.p.