snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

WEB MADE EASY

Verkozen tot de makkelijkste website beheer software van Nederland!

Geen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken

Wij willen dat je als klant 100% tevreden bent over jouw website en onze service die wij daarbij bieden

Het makkelijkste CMS beheer systeem ter wereld

All-in-one hosting

Web Made Easy | Websites

Web made easy is ons super eenvoudige website beheer systeem. Dankzij dit CMS (content management systeem) kan je nu zelf jouw website voorzien van nieuwe content (= inhoud). 

Zo kan je op elk moment o.a. zelf jouw teksten wijzigenfoto’s toevoegen en video’s op jouw website plaatsen. Stel je hebt bijvoorbeeld een nieuwe aanbieding. Met Web made easy plaatst je deze aanbieding eenvoudig op de home pagina van jouw website om zo jouw website bezoekers elke keer te voorzien van actuele informatie.

Web Made Easy | Goed voor Google 

Wilt je graag gezien worden? Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe inhoud op jouw website plaatst. Google kijkt naar relevante content (=inhoud) op jouw website om de zoekopdrachten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Een manier waarmee je dat in web made easy makkelijk kunt doen is door het regelmatig plaatsen van nieuws of het schrijven van een artikel.

Besparen met Web Made Easy

Omdat het met web made easy zeer eenvoudig is om websites te beheren hoef je dankzij web made easy niet langer afhankelijk te zijn van website programmeurs om jouw website te wijzigen. Met web made easy kan je op het moment dat het je uit komt zelf jouw website aanpassen, zo behoud je zelf de controle over jouw website en bespaar je op jouw kosten.

Web Made Easy | Webdesign

Onbeperkte ontwerp mogelijkheden! Met Web made easy kan je niet alleen de inhoud van jouw website wijzigen, je kan met Web made easy ook het ontwerp wijzigen en nieuwe elementen toevoegen. Met behulp van tientallen basis elementen die je eenvoudig jouw website pagina in sleept kan je makkelijk nieuwe portfolio’s, foto-galleries, formulieren, social-media, sliders, headers en andere elementen toevoegen aan jouw Web made easy website. 
Tegelijkertijd kan je ook de kleuren aanpassen, achtergrond afbeeldingen instellen en weblinks toevoegen naar andere pagina’s of websites. Kortom, met Web made easy beschik je over onbeperkte ontwerp mogelijkheden voor jouw website.

Web Made Easy | 100% Tevredenheid

Bij web made easy zit je nergens aan vast. Wij willen dat je als klant 100% tevreden bent over jouw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht je niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om jou tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan jouw wensen kunnen voldoen dan ben je op geen enkele manier aan ons gebonden. Je kunt ten allen tijde jouw website verhuizen naar een andere provider. De website en uw domeinnaam zijn jouw eigendom en je bent vrij om te staan en te gaan waar jij wilt.

website laten maken zonder risico's

Web Made Easy of de buurjongen?

Goedkoop of duurkoop? Er worden nog vaak websites gemaakt door “de buurjongen op zolder…” Ondanks dat dit vaak een goedkope oplossing is, oogt het vaak niet professioneel en zit men later met de gebakken peren. De buurjongen is gaan studeren of heeft gewoon geen tijd meer. Meestal is er dan niemand die het beheer van jouw website voor je kan overnemen waardoor de website niet meer actueel is en technische updates mist waardoor de website niet meer werkt of gehackt kan worden. 

Met web made easy heb je een website die je óók door de buurjongen kunt laten beheren en uitbreiden met de zekerheid dat jouw website beheer altijd overdraagbaar is aan een “andere buurjongen” of je kunt het beheer aan ons overdragen. Zo blijf je altijd up-to-date en loop je geen risico.

Terug naar webhosting

Copyright 2018 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden