snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

WEB MADE EASY

Verkozen tot de makkelijkste website beheer software van Nederland!

Geen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken

Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent over uw website en onze service die wij daarbij bieden

Het makkelijkste CMS beheer systeem ter wereld

All-in-one hosting

Web Made Easy | Websites

Web Made Easy is ons super eenvoudige website beheer systeem. Dankzij dit CMS (content management systeem) kunt u nu zelf uw website voorzien van nieuwe content (= inhoud). 

Zo kunt u op elk moment o.a. zelf jouw teksten wijzigenfoto’s toevoegen en video’s op uw website plaatsen. Stel u heeft bijvoorbeeld een nieuwe aanbieding. Met Web Made Easy plaatst u deze aanbieding eenvoudig op de home pagina van uw website om zo uw website bezoekers elke keer te voorzien van actuele informatie.

Web Made Easy | Goed voor Google 

Wilt u graag gezien worden? Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat u regelmatig nieuwe inhoud op uw website plaatst. Google kijkt naar relevante content (=inhoud) op uw website om de zoekopdrachten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Een manier waarmee u dat in Web Made Easy makkelijk kunt doen is door het regelmatig plaatsen van nieuws of het schrijven van een artikel.

Besparen met Web Made Easy

Omdat het met Web Made Easy zeer eenvoudig is om websites te beheren hoeft u dankzij Web Made Easy niet langer afhankelijk te zijn van website programmeurs om uw website te wijzigen. Met Web Made Easy kunt u op het moment dat het u uit komt zelf uw website aanpassen, zo behoudt u zelf de controle over uw website en bespaart u op uw kosten.

Web Made Easy | Webdesign

Onbeperkte ontwerp mogelijkheden! Met Web Made Easy kunt u niet alleen de inhoud van uw website wijzigen, u kunt met Web Made Easy ook het ontwerp wijzigen en nieuwe elementen toevoegen. Met behulp van tientallen basis elementen die u eenvoudig uw website pagina in sleept kunt u makkelijk nieuwe portfolio’s, foto-galleries, formulieren, social-media, sliders, headers en andere elementen toevoegen aan uw Web Made Easy website. 
Tegelijkertijd kunt u ook de kleuren aanpassen, achtergrond afbeeldingen instellen en weblinks toevoegen naar andere pagina’s of websites. Kortom, met Web Made Easy beschikt u over onbeperkte ontwerp mogelijkheden voor uw website.

Web Made Easy | 100% Tevredenheid

Bij Web Made Easy zit u nergens aan vast. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent over uw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht u niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan uw wensen kunnen voldoen dan bent u op geen enkele manier aan ons gebonden. u kunt ten allen tijde uw website verhuizen naar een andere provider. De website en uw domeinnaam zijn jouw eigendom en u bent vrij om te staan en te gaan waar u wilt.

website laten maken zonder risico's

Web Made Easy of de buurjongen?

Goedkoop of duurkoop? Er worden nog vaak websites gemaakt door “de buurjongen op zolder…” Ondanks dat dit vaak een goedkope oplossing is, oogt het vaak niet professioneel en zit men later met de gebakken peren. De buurjongen is gaan studeren of heeft gewoon geen tijd meer. Meestal is er dan niemand die het beheer van uw website voor u kunt overnemen waardoor de website niet meer actueel is en technische updates mist waardoor de website niet meer werkt of gehackt kan worden. 

Met Web Made Easy heeft u een website die u óók door de buurjongen kunt laten beheren en uitbreiden met de zekerheid dat uw website beheer altijd overdraagbaar is aan een “andere buurjongen” of u kunt het beheer aan ons overdragen. Zo blijft u altijd up-to-date en loopt u geen risico.

Terug naar webhosting

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden