WEBshop laten maken

Snel en eenvoudig producten verkopen via je website, social-media en e-mail!

Bij Webshop Made Easy is het mogelijk om eenvoudig je eigen webshop te beheren. Maak je eigen producten aan, geeft kleur aan je webshop en deel waar je maar wil! Koppel de webshop eenvoudig aan je bestaande website, social-media of e-mail via een link.

Maak je eigen producten aan, geef kleur aan je webshop en deel je webshop waar je maar wil!

Eenvoudig beheer

Webshop eenvoudig beheren en aanpassen!

Vanaf nu kan je super easy je eigen webshop onderhouden. Maakt eenvoudig jouw eigen (digitale) producten aan. Deze producten hebben elk een eigen link die je kunt plaatsen waar je maar wilt. Natuurlijk kan je dit op jouw eigen website plaatsen, op social-media of bijvoorbeeld via de e-mail.

Wanneer de bezoeker op de link van het product klikt verschijnt de winkel omgeving, zoals in de foto hiernaast. De webshop schaalt mee naar ieder device zodat je ook op de mobiel gebruik kan maken van de webshop. De bezoeker kan dan kiezen voor het aantal producten, zijn gegevens invullen, hun eigen bank selecteren en betalen… of nog even verder winkelen.

Bij Webshop Made Easy worden de betalingen veilig en gemakkelijk via IDEAL betaald.

Veilig en gemakkelijk online betalen

Bij Webshop Made Easy worden de betalingen veilig en gemakkelijk via IDEAL betaald. Op deze manier kunnen klanten afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van hun eigen bank. Dit geeft klanten een vertrouwd gevoel en begrijpen goed hoe het betalen in zijn werk gaat.

Wil jij ook een professionele webshop laten maken?

Wij komen graag met jou in contact voor een prachtige webshop. Bel 085 - 2080 705 voor direct contact of vraag vrijblijvend een professionele DEMO webshop aan.

DEMO webshop aanvraag

Versturen
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

iDeal  ✓ Creditcard ✓ Paypall ✓

Reviews

Web Made Easy

Online platform voor professionals voor het bouwen en eenvoudig onderhouden van websites. 

Contact

Defero
Middelerf 14 C
3851 SP Ermelo
www.defero.nl

© Defero 2019

Privacy - Cookies - Voorwaarden