Simpele webshop in jouw bestaande website laten maken

Een simpele webshop laten maken die iedereen kan aanpassen!

WEBshop laten maken

Snel en eenvoudig uw producten verkopen via u website, social-media en e-mail!

Bij Webshop Made Easy is het mogelijk om eenvoudig u eigen webshop te beheren. Maakt u eigen producten aan, geeft kleur aan u webshop en deel waar u maar wilt! Koppel de webshop eenvoudig aan u bestaande website, social-media of e-mail via een link.

u eigen webshop eenvoudig beheren en aanpassen!

Vanaf nu kunt u super easy uw eigen webshop onderhouden. Maakt eenvoudig u eigen (digitale) producten aan. Deze producten hebben elk een eigen link die u kunt plaatsen waar u maar wilt. Natuurlijk kunt u dit op u eigen website plaatsen, op social-media of bijvoorbeeld via de e-mail.

Wanneer de bezoeker op de link van het product klikt verschijnt de winkel omgeving, zoals in de foto hiernaast. De webshop schaalt mee naar ieder device zodat u ook op de mobiel gebruik kan maken van de webshop. De bezoeker kan dan kiezen voor het aantal producten, zijn gegevens invullen, hun eigen bank selecteren en betalen… of nog even verder winkelen.

Klik op de knop en bekijk de winkelomgeving online

Bekijk webshop
Bij Webshop Made Easy worden de betalingen veilig en gemakkelijk via IDEAL betaald.

Veilig en gemakkelijk online betalen

Bij Webshop Made Easy worden de betalingen veilig en gemakkelijk via IDEAL betaald. Op deze manier kunnen klanten afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van hun eigen bank. Dit geeft klanten een vertrouwd gevoel en begrijpen goed hoe het betalen in zijn werk gaat.

Wat kost een webshop?

U eigen webshop al voor € 120,- EURO per jaar!

Een webshop hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en ook niet te duur. Bij Webshop Made Easy betaalt u eenmalig € 249,- voor het opzetten van uw webshop. Hierbij regelen wij de volgende punten:

  • Instellen logo
  • Betaling middels overschrijving
  • Overzicht producten en verkopen
  • Instellingen beheren
  • Meerdere gebruikers
  • Beveiligde SSL
  • Webshop Made Easy verbinding

De webshop wordt continu geüpdatet met de nieuwste technieken. Hierdoor blijft de webshop altijd werken en verouderd hij niet! Ook wordt hij beveiligt met een beveiligde SSL verbinding. Wanneer klanten een bestelling hebben geplaatst ontvangt u gelijk een bevestiging en gaat er een kwitantie naar de klant toe. Het is erg leuk om een bedankkaart toe te voegen die in beeld verschijnt wanneer klanten een bestelling hebben gedaan. Om de webshop hiermee te kunnen blijven onderhouden rekenen wij een bedrag van € 120,- per jaar. Dit is inclusief de transactiekosten van € 0,35 via Mollie.

Wilt u ook een professionele webshop laten maken?

Wij komen graag met u in contact voor een prachtige webshop. Bel 085 - 2080 705 voor direct contact of vraag vrijblijvend een professionele DEMO webshop aan.

DEMO webshop aanvraag

Versturen
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

iDeal  ✓ Creditcard ✓ Paypall ✓

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden