De 3 belangrijkste aspecten waar een succesvolle website aan moet voldoen, techniek, content en linkbuilding Website laten maken

Website laten maken?

Laat een website maken die hoog scoort op 3 belangrijke onderdelen!

uitleg website maken

Nieuwe website nodig? 
Check goed op deze punten: 

Als je op zoek gaat om een website te laten maken dan zie je al snel tussen de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel webbouwers met verschillende CMS systemen als Umbraco, Wordpress en Wix en verschillende prijzen, op welke zaken moet je letten als je een succesvolle website wilt laten maken?

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft hebben wij de 3 belangrijkste punten om een succesvolle site te laten bouwen voor je op een rijtje gezet. Punt 4 en 5 geven je inzicht in prijs kwaliteit van CMS systemen en het meten van je resultaat. 

 1. Website Techniek
 2. Web Content 
 3. Linkbuilding
 4. Site Kosten 
 5. Meten is weten
17
jaar online ervaring
562
websites gemaakt
9
gemiddelde beoordeling
3218
bezoekers deze maand
html code

1. WEBSITE TECHNIEKEN

Het belangrijkste aspect volgens webexperts bij het laten maken van een site is de webtechniek van het CMS.  Natuurlijk wil je een strak design, maar het succes daarvan wordt bepaald door "wat er onder de motor kap ligt". Beoordeel een websitebouwer dus niet te snel op het webdesign of vetrouwde namen als Wordpress, Jimdo en Wix, maar vraag zeker naar webexperts die je helpen met deze belangrijke technische aspecten:

 1. De html code
 2. Mobiel vriendelijk (AMP)
 3. Technisch onderhoud & hosting
×
E-reader: Voorkom de 16 grootste valkuilen bij het maken van een website!

Inclusief schetsvoorstel t.w.v. EURO 100,-

Uiteraard respecteren wij jouw privacy conform de AVG!

dit veld niet invullen s.v.p.

Html code voor websites en vindbaarheid

Je website moet door zoekmachines worden "gelezen". Hoe netter jouw site is geschreven, hoe makkelijker dat gaat. Stel je laat een website maken met allerlei plugins, zoals dat bijvoorbeeld met het CMS van Wordpress vaak het geval is, dan zijn er vaak vele "handschriften" door elkaar heen gebruikt. Dit maakt het lezen van je site moeilijker en trager wat een negatief resultaat voor je vindbaarheid oplevert. 

Onze websites worden in "pure html" weggeschreven naar onze snelle websitehosting servers zodat je een maximaal snelle website hebt met betere vindbaarheid.
Meer informatie.

Mobiel vriendelijk (AMP)

De meeste zoekopdrachten zijn mobiel. Daarom hanteren zoekmachines een Mobile First policy. Elke site die je laat maken moet daarom een responsive design ondersteunen.

Google hanteert Accelerated Mobile Pages. Waar het op neer komt is dat er op mobiel hoofdzakelijk tekst wordt getoond en weinig tot geen afbeeldingen. In ons CMS kun  je dit eenvoudig regelen.

Technische updates

Technisch onderhoud & hosting

Net als een auto heeft een website ook periodiek onderhoud nodig. Snelle technologische ontwikkelingen vragen om regelmatige updates van zowel het beheer systeem en ook de hostingserver waar de website op draait. Het is belangrijk dat beide systemen goed op elkaar afgestemd zijn voor de beste performance.

Beveiliging en back-ups zijn een must voor je eigen gemoedsrust maar zijn niet altijd inbegrepen. Als je niet technisch onderlegd bent kun je het onderhoud en beveiliging beter uitbesteden aan je hostingprovider of webbeheerder.

Wij leveren zelf een all-inclusive service waarbij al deze zaken zijn inbegrepen. Hierdoor hoef je je nooit druk te maken over de veiligheid en bereikbaarheid van je website.

Het doel van een goede website is conversie

2. website Content

Het doel van een goede website is conversie. Om dit te bereiken moet je de informatie zodanig aanbieden dat zowel zoekmachines als webbezoekers de site duidelijk kunnen lezen. Dit zijn de basisregels:

 1. Pagina indeling 
 2. Teksten & Afbeeldingen
 3. Meta titels en omschrijvingen
 4. Conversie

Pagina indeling

Net als bij een krant wordt bij het laten maken van een website de pagina ingedeeld op basis van relevantie. De hoogste "nieuwswaarde" plaats je bovenaan met duidelijke koppen en subkoppen. 

Zorg voor een logische indeling en benaming van het menu. Met het gebruik van de juiste lettertypes, call-to-action en kleuren zorg je ervoor dan bezoekers contact gaan opnemen.

Teksten en afbeeldingen

Relevante, bondige teksten met de juiste zoekwoorden zorgen voor toegevoegde waarde voor de lezer. Elke pagina dient te worden ingericht rondom één onderwerp. Gebruik authentieke afbeeldingen die de tekst ondersteunen en geef ze een beschrijvende naam en alt omschrijving. 

Metatitel / metaomschrijving

Door aan elke pagina een meta titel en meta omschrijving mee te geven vertel je in het kort aan zoekmachines waar die pagina over gaat. Vermeld hierin je zoekwoorden.

Landingpagina's / salespagina's

Met meerdere landingspagina's zorg je ervoor dat je heel specifiek op verschillende zoektermen beter gevonden wordt.

Eén van de belangrijkste doelen is om bezoekers mee te nemen in jouw salesfunnel. Je leidt ze op de website naar een sales pagina waar het doel is om in contact te met hen te komen.

Door interne links op de website te plaatsen worden onderwerpen die relevant voor elkaar zijn gelinkt

3. linkbuilding

Als je een website laat maken is het belangrijk om te kijken naar linkbuilding. Door interne links op de website te plaatsen worden onderwerpen die relevant voor elkaar zijn gelinkt. Hoe fijnmaziger de informatie hoe groter de kans dat jouw website het beste antwoord geeft.

Zoekmachines kijken ook naar wat anderen van je vinden. Hoe meer waardevolle links op andere websites naar jouw website verwijzen des te populairder ben je voor de zoekmachines.

4. kosten vergelijken

Prijzen van websites lopen net zo uiteen als de prijzen van auto's. Dat betekent dat een hele dure website niet altijd beter is en dat een goedkopere website niet van slechte kwaliteit hoeft te zijn. Juist door de verbetering in de websitetechniek kan er steeds sneller en goedkoper een website ontwikkeld worden die technisch prefect is.

De meeste tijd gaat vaak zitten in het schrijven van de juiste teksten, landingspages en het correct ordenen van je informatie.

5. meten is weten

Via onze SEOcockpit ontvang je maandelijks een overzichtelijke rapportage van je website statistieken vanuit Google. Met handige tools voor linkbuilding en on-page-seo kun je overzichtelijk sturen naar meer resultaat.

Wij bieden je graag 1 maand gratis onze SEOcockpit aan via deze speciale aanbieding

VOORBEELDEN VAN WEBSITE LATEN MAKEN

Website youleasesupport

Youleasesupport

Website Oasisbeauty

OasisBeauty

Website Horeca Coaches

HorecaCoaches

Vrijblijvend website advies gesprek?
Mail ons of bel: 085 - 2080 705

Gesprek aanvragen
Webdesign

BEKROONDE TECHNIEK

✓ Wij bouwen de site
✓ Sublieme techniek
✓ Succecvol design
✓ Maatwerk
✓ Responsive

website SEO

MEETBAAR RESULTAAT!

✓ Geoptimaliseerd
✓ Conversie gericht
✓ Landingspagina's
✓ Salespagina
✓ SEOcockpit

Webhosting service

All-in-one SERVICE

✓ Goed beveiligd
✓ Technische updates
✓ Makkelijk beheer
✓ 24/7 Backups
✓ Domein en E-mail

Website Garantie

NIET goed, geld terug!

Ben je niet tevreden? Wij bieden een unieke niet goed geld terug garantie. Verliezen kan nooit!

Je kunt ook zelf een site maken met ons CMS.

Ben je zelf creatief en wil je graag helemaal los gaan in webdesign zonder dat je rekening hoeft te houden met allemaal technishe zaken? Maak zelf je eigen site in ons systeem. Dit kan op basis van een template die je verder wil uitwerken of vanuit een compleet schone blanco layout. Wil je meer informatie over de websites van Web Made Easy dan kan dat natuurlijk. Je kunt ons direct bellen op 085 - 20 80 705 of vraag hier informatie aan zodat wij je kunnen helpen met jouw website. 

Meer informatie:

Copyright 2018 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden