Gratis website laten maken?

Een gratis website laten maken, dat kan toch zeker niet? Toch wel! Wij maken gratis websites voor kleine zelfstandigen om te zaaien in nieuwe relaties om later mogelijk te oogsten.

Website laten maken Website laten maken

GRATIS WEBSITE LATEN MAKEN ?

Een gratis website laten maken, dat kan toch zeker niet? Toch wel! Wij maken gratis websites voor kleine zelfstandigen om te zaaien in nieuwe relaties om later mogelijk te oogsten.

Wij regelen de 3 belangrijkste succes factoren bij gratis website laten maken zonder kosten.

Meer info & voorbeelden
uitleg website maken

GRATIS website laten bouwen volgens 3 succes FACTOREN

Als u een website wilt laten maken dan zien velen vaak door de bomen het bos niet meer. Op welke zaken buiten de kosten moet u nou letten als u een website wilt laten maken? Onze gratis websites voldoen aan de volgende 3 succesfactoren.

 1. De techniek van het website systeem > lees meer
 2. Actie gerichte inhoud op de website > lees meer
 3. De juiste zoekwoorden verwerkt in de website > lees meer

Niet iedereen heeft dezelfde wensen, maar als de website die u wilt laten maken voldoet aan de bovenstaande factoren en zonder al te hoge kosten, dan zal de website ook daadwerkelijk bezoekers en klanten opleveren. Hieronder leggen we meer in detail uit waar wij specifiek op letten per succesfactor als wij uw gratis website bouwen.

html code

GRATIS website laten maken met Content management systeem!

Het belangrijkste aspect volgens webexperts bij het (laten) maken van een website is het CMS systeem. Natuurlijk moet het er goed uitzien en niet te veel kosten, maar het succes van de website wordt mede bepaald door, net als bij een auto, "wat er onder de motor kap ligt". 

Erg veel website bouwers maken gebruik van bijvoorbeeld Wordpress. Het biedt een aantal leuke opties en heeft ook zo z'n voordelen. Echter Wordpress is van origine een blog systeem, wat later verder is uitgebreid met website functionaliteiten. Het grote nadeel van een Wordpress website is de logge techniek, welke resulteert in trage laadtijden, wat weer erg slecht is voor uw vindbaarheid in Google. Als vindbaarheid voor u geen isue is dan maakt dit natuurlijk niet uit.

Beoordeel een websitebouwer a.u.b. niet te snel op lage kosten of vertrouwde namen als Wordpress, Square space, Jimdo en Wix. Ons advies ? Vraag eens naar een pagespeed insight rapportage 

Overigens zal het CMS systeem dat moet bijdragen aan een succesvolle website, ook moeten voorzien in onderstaande  subfactoren:

 1. Html code voor betere Google vindbaarheid
 2. Mobiele websites (AMP)
 3. Technisch website onderhoud & hosting

Html voor Google vindbaarheid

Uw gratis website moet door zoekmachines worden "gelezen". Hoe netter uw site is geschreven, hoe makkelijker dat gaat. Stel u laat een website maken met allerlei plugins (videobeelden, 3d beelden of animaties etc) , dan zijn er vaak vele "handschriften" door elkaar heen geschreven. Dit maakt het lezen van uw site moeilijker en trager wat een negatief resultaat voor uw vindbaarheid oplevert. 

Onze websites worden zo gemaakt dat onze servers u een supersnelle website met betere vindbaarheid garandeerd.
Meer informatie.

Mobiele websites (AMP)

De meeste zoekopdrachten zijn mobiel. Daarom hanteren zoekmachines een Mobile First policy. Elke website die u laat maken moet daarom het zgn. responsive design ondersteunen. Ook onze gratis websites ondersteunen dit.

Google hanteert Accelerated Mobile Pages. Waar het op neer komt is dat er op mobiel hoofdzakelijk tekst wordt getoond en weinig tot geen afbeeldingen. In ons CMS wordt dit eenvoudig geregeld.

Technische updates

Technisch website onderhoud & hosting

Net als een auto heeft een website ook periodiek onderhoud nodig. Snelle technologische ontwikkelingen vragen om regelmatige updates van zowel het beheer systeem en ook de hostingserver waar de website op draait. Het is belangrijk dat beide systemen goed op elkaar afgestemd zijn voor de beste performance.

Beveiliging en back-ups zijn een must voor uw eigen gemoedsrust maar zijn niet altijd inbegrepen. Als u niet technisch onderlegd bent kunt u het onderhoud en beveiliging beter uitbesteden.

NB: Wij leveren een all-inclusive service waarbij al deze zaken zijn inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nooit druk te maken over de veiligheid en bereikbaarheid van uw gratis website.

Dat kan qua kosten toch niet? Toch wel!

website laten maken met conversie gerichte content

Content, content content! Uiteindelijk draait alles om de juiste inhoud op uw website. De auto kan er mooi uitzien maar waar het werkelijk om gaat is de prestatie (toch?), hoe rijdt de auto, hoe is het verbruik en hoe comfortabel rijdt deze. Kortom hoe mooi uw website ook is ? Minstens zo belangrijk is hoe snel laadt deze en wat heeft de website te bieden? 

Conversie gerichte content moet ervoor zorgen dat er op uw website een door uw gewenste actie wordt ondernomen door uw bezoekers. De bedoeling is natuurlijk dat men; contact met u gaan opnemen of informatie gaat aanvragen of tot bestelling of koop overgaat. 

Elke pagina die u voor uw website laat maken zal moeten bijdragen aan dit doel. Uw verhaal moet mensen 'triggeren' om nog verder te kijken naar informatie die u nog meer te bieden heeft. Zorg ervoor dat de inhoud bezoekers informeert en uitnodigt om tot de door uw gewenste actie over te gaan. Hierbij valt te denken aan het volgende:

 • Duidelijk zichtbaar uw telefoonnummer op alle pagina's
 • Contact gevegevens in de onderste balk (footer) van uw website
 • Een GRATIS e-book, catalogus, documentatie of whitepaper

Wij willen u als geïntreseerde graag informeren over hoe u de meest voorkomende frustraties bij het (laten) maken van een website kan voorkomen zodat u veel tijd en moeite bespaart.

Ons whitepaper De 10 grootste website missers kunt u hier aanvragen.

Het doel van een goede website is conversie

GRATIS website laten maken met zoek machine OPTIMALISATIE (SEO)

Het doel van een goede website is de klant's reactie (conversie). Om dit te bereiken zult u de informatie zodanig moeten aanbieden dat zowel zoekmachines als webbezoekers de site duidelijk kunnen lezen. Dit zijn de belangrijkste factoren bij SEO optimalisatie:

 1. Website pagina indeling 
 2. Webteksten & afbeeldingen
 3. Meta titels en omschrijvingen
 4. Conversie gerichte website

Website pagina indeling

Net als bij een krant wordt bij het laten maken van een website, de pagina ingedeeld op basis van relevantie. De hoogste "nieuwswaarde" plaatst u bovenaan met duidelijke koppen en subkoppen. 

Zorg voor een logische indeling en benaming van het menu. Met het gebruik van de juiste lettertypes, call-to-action en kleuren zorgt u ervoor dat bezoekers tot de door uw gewenste actie overgaan.

Webteksten en afbeeldingen

Relevante, bondige teksten met de juiste zoekwoorden zorgen voor toegevoegde waarde voor de lezer. Elke pagina dient te worden ingericht rondom één onderwerp. Gebruik authentieke afbeeldingen die de tekst ondersteunen en geef deze een beschrijvende naam en unieke (alt) omschrijving. 

Metatitel & website omschrijving

Door aan elke pagina een META TITEL (titel van de pagina) en META OMSCHRIJVING (titel van de beschrijving) mee te geven vertelt u in het kort aan zoekmachines waar die pagina over gaat. Vermeld hierin uw zoekwoorden.

Landingpagina's / salespagina's

Met meerdere LANDINGPAGINA'S (achterliggende pagina's) (met meta titel's en meta omschrijvingen) zorgt u ervoor dat u heel specifiek op verschillende zoektermen beter gevonden wordt.

Eén van de belangrijkste doelen is natuurlijk om bezoekers te laten reageren of tot actie te laten overgaan. U leidt ze op uw website naar bijvoorbeeld uw sales pagina of uw contactpagina.

17
jaar online ervaring
187
websites per jaar Gemaakt
9
Klant beoordeling
1678
bezoekers deze maand
een goede website voor google heeft linkbuilding

Meer dan alleen EEN website...

Het ontwerpen van een professionele website is meer dan alleen de website zelf. Een professionele website maakt o.a. gebruik van linkbuilding. Door interne links op de website te plaatsen worden onderwerpen die relevant voor elkaar zijn gelinkt. Hoe fijnmaziger de informatie hoe groter de kans dat uw website het snelst gevonden wordt op relevantie.

Zoekmachines als Google kijken ook naar wat anderen van u vinden. Hoe meer waardevolle links op andere websites naar uw website verwijzen des te populairder bent u voor de zoekmachines. Ook de links vanuit uw eigen website naar belangrijke pagina's worden bekeken en vormen mede een waarde oordeel over die web pagina.

google analytics overzicht

resultaat behalen met uw website!

Online scoren met uw website betekent actief monitoren.

Net als met voetbal verandert continue het speelveld. U zult telkens moeten blijven opletten op uw tegenstander en blijven overspelen om doelpunten te scoren. Zo ook uw website. Om online te scoren met uw website, in Google en bij uw website bezoekers, zult u continu uw concurrentie in de gaten moeten blijven houden om ze voor te blijven. Via onze SEOcockpit heeft u een geweldige tool om bij uw concurrent in de keuken te kijken en weet u precies wat u met uw website moet doen om beter resultaat te behalen. Daarnaast ontvangt u maandelijks een overzichtelijke rapportage van uw statistieken vanuit Google. 

Daarom hebben we de SEOcockpit ontwikkeld waarmee u de resultaten vanuit Google eenvoudig in kaart brengt met behulp van een dashboard vanwaaruit u als web eigenaar kan sturen naar meer succes.

In de praktijk kan elke pagina verbeterd worden en beter worden door verloop van tijd. Een handige tool in onze SEOcockpit laat u precies zien wat u per pagina kunt doen voor een nog beter resultaat. Tevens bent u in staat om de belangrijkste concurentie te  monitoren. Zo bent en blijft u in controle en kunt u sturen op maxiamaal resulaat.

Overtuig uzelf: Ja ik wil 1 maand gratis SEOcockpit proberen

Lees ook: kosten website laten maken

Eenvoudig zelf een website maken

Goedkope website laten maken 

klanten die een WEBSITE hebben LATEN MAKEN

Website youleasesupport

Youleasesupport

Website Oasisbeauty

OasisBeauty

Website Horeca Coaches

HorecaCoaches

Dat kan qua kosten toch niet? Toch wel!

kunt u ook zelf een uitgebreide website maken?

Jazeker! Want als u moet letten op de prijs en u bent creatief, maar niet technisch.... dan ja creeër zelf uw uitgebreide website met behulp van ons kindelijk eenvoudige systeem. U heeft alle voordelen van ons CMS systeem die u direct helpen beter gevonden te worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een (basis) template die u verder kan uitwerken maar kiezen voor een compleet schone blanco layout is natuurlijk ook mogelijk. Wilt u meer informatie over de websites van Web Made Easy?  Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 - 20 80 705 of vraag hier informatie aan zodat wij u kunnen helpen met uw superwebsite. 

Meer informatie:

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden