(function($){ $(document).ready(function(){ // ^ Zoekt alles wat begint met tel: $("a[href^='tel:']").attr("onclick", "gtag('event', 'telefoon', { 'event_category': 'Conversie' });"); // * Zoekt alles wat mailto: bevat | Dus ook lol@kek.lal?subject=mailto:kek@lol.lal $("a[href*='mailto:']").attr("onclick", "gtag('event', 'e-mail', { 'event_category': 'Conversie' });"); }); })(jQuery);
De 3 belangrijkste aspecten waar een succesvolle website aan moet voldoen, techniek, content en linkbuilding

Wil jij een website die klanten oplevert?

De 5 belangrijkste aspecten voor een succesvolle website! 

Website laten maken?

Meer bezoekers en klanten dankzij onze bekroonde webtechniek!

SPECIALE AANBIEDING
De 5 belangrijkste aspecten van waar je op moet letten als je een website wilt laten maken

EEN WEBSITE LATEN MAKEN | WAAR MOET JE OP LETTEN?

Als je een website wilt laten maken en je gaat daarvoor opzoek, dan zie je al snel tussen de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel aanbieders met verschillende prijzen en website kosten, waar moet je nou op letten als je een site laat maken? Waar moet een website die jou bezoekers en klanten oplevert aan voldoen?

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft hebben wij de 5 belangrijkste aspecten voor een succesvolle website laten maken op een rijtje gezet.We hopen je zo te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Dit zijn de belangrijkste aspecten waar je op moet letten: 

 1. Website Techniek
 2. Content (tekst, afbeeldingen, etc..)
 3. Links intern / extern
 4. Kosten website laten maken
 5. Meten is weten
Wij maken je website in jouw eigen huisstijl of maken een nieuwe huisstijl voor je website aan

BEKROONDE TECHNIEK

✓ Wij bouwen de site
✓ Sublieme techniek
✓ Succecvol design
✓ Maatwerk
✓ Responsive

Eenvoudig jouw social media profiel op je website koppelen

MEETBAAR RESULTAAT!

✓ Geoptimaliseerd
✓ Conversie gericht
✓ Landingspagina's
✓ Salespagina
✓ SEOcockpit

Wij verzorgen complete website hosting inclusief updates email beveiliging en domeinregistratie

All-in-one SERVICE

✓ Goed beveiligd
✓ Technische updates
✓ Makkelijk beheer
✓ 24/7 Backups
✓ Domein en E-mail

Je kan bij web made easy zonder risico een goedkope en professionele website laten maken

NIET goed, geld terug!

Ben je niet tevreden? Wij bieden een unieke niet goed geld terug garantie. Verliezen kan nooit!

Belangrijk bij een succesvolle website laten maken is de techniek die er achter zit

1. WEBSITE TECHNIEK 

Een van de belangrijkste aspecten bij het laten maken van een website, zo niet de belangrijkste, is de techniek achter de website. Vaak kijken we, zoals we dat met zo vele dingen doen, eerst naar de buitenkant en maken dan al vaak te vroeg onze beoordeling. Natuurlijk houden we van schoonheid en een strak design, maar het succes daarvan wordt bepaald door "wat er onder de motor kap ligt". Beoordeel een site dus niet te snel op de buitenkant maar vraag zeker naar de technische aspecten.

Wat zijn de belangrijkste technische aspecten?

 1. De html code
 2. Mobiel vriendelijk (AMP)
 3. Technisch onderhoud & hosting

De html code

Je website moet door zoekmachines worden "gelezen". Hoe netter jouw website is geschreven, hoe makkelijker dat gaat. Als je een website laat maken met allerlei plugins, zoals dat bijvoorbeeld bij Wordpress vaak het geval is, dan zijn er vaak vele "handschriften" door elkaar heen gebruikt. Dit maakt het lezen moeilijker en trager wat een negatief resultaat voor je vindbaarheid oplevert.  Dit is een voorbeeld schone en nette html code. Je herkent het aan een mooi regelmatig zig zag patroon. Dit is hoe je niet wilt dat het er uit ziet.

Alle websites die wij voor onze klanten maken worden in "pure html" weggeschreven naar de webserver zodat je een maximaal snelle website hebt met betere resultaten in de zoekmachines. Dus ook als je bij ons een website laat maken zonder SEO toe te passen wordt je al beter gevonden in Google. Vraag hier meer informatie aan.

Waar moet een sucesvolle website aan voldoen en waar moet je op letten?

Mobiel vriendelijk (AMP)

Omdat  de meeste zoekopdrachten via een mobiel worden gedaan, hanteren de zoekmachines een Mobile First policy. Elke website die je laat maken moet daarom geschikt zijn voor mobiele weergave (responsive design). Daarnaast wil je dat een website zo licht mogelijk is, hoe minder mb's, hoe sneller de website.

Google heeft daarnaast zijn eigen AMP, Accelerated Mobile Pages. Waar het op neer komt is dat er voor mobiel hoofdzakelijk tekst wordt getoont en weinig tot geen afbeeldingen.

Speciaal voor de mobiele weergave kun je in ons systeem eenvoudig bepaalde afbeeldingen verbergen om zo maximale snelheid te behalen. Via Page Speed Insights kun je de snelheid van een website eenvoudig testen. Meer informatie.

Belangrijk dat technisch onderhoud en beveiliging goed geregeld word voor je website

Technisch onderhoud & webhosting

Net als een auto heeft een website ook periodiek onderhoud nodig. De snelle technologische ontwikkelingen in de markt vragen om regelmatige updates van zowel het beheer systeem, zodat je website aan de nieuwste standaarden blijft voldoen en ook de hostingserver waar de website op draait. Het is belangrijk dat beide systemen goed op elkaar afgestemd zijn voor de beste performance.

Beveiliging en back-ups zijn een must voor je eigen gemoedsrust maar zijn zeker niet altijd inbegrepen. Als je zelf niet technisch onderlegd bent kun je het onderhoud en beveiliging beter uitbesteden aan je hostingprovider of webbeheerder. Dit noemen we Managed Hosting. Als je dit voor een afzonderlijke website laat doen betaal je snel de hoofdprijs.

Wij leveren zelf een all-inclusive service waarbij al deze zaken zijn inbegerpen. Hierdoor hoef je je nooit druk te maken over de veiligheid en bereikbaarheid van je website en kun je lekker focussen je eigen werkzaamheden. Doordat we dit voor alle onze websites tegelijk doen kunnen we bovendien een zeer gunstig tarief hanteren wat weer scheelt in  jouw portemonee. We geven je graag een speciale aanbieding hiervoor.

Jouw website wordt direct gevonden in Google

2. website Content

Het doel van een goede website is om mensen zo te informeren over je product en service dat ze klant bij je willen worden. Om dit te bereiken moet je de informatie zodanig aanbieden dat zowel zoekmachines als bezoekers de website duidelijk kunnen lezen. Dit zijn de basisregels die je daarvoor moet hanteren:

 1. Pagina indeling (first things first, Titels, cta, logisch, CSS )
 2. Teksten & Afbeeldingen
 3. Meta titels en omschrijvingen
 4. Conversie (landingspagina's & sales pagina's)

Pagina indeling

Net als bij een krant wordt een webpagina ingedeeld op basis van relevantie. De hoogste "nieuwswaarde" plaats je bovenaan met duidelijke koppen en subkoppen.  H1, H2 en H3.

Een logische indeling en benaming van je Menu zorgen ervoor dat bezoekers eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Met het gebruik van de juiste lettertypes, call-to-action en kleuren zorg je ervoor dan bezoekers contact gaan opnemen. Klik hier voor vrijblijvend advies voor je pagina indeling.

Teksten en afbeeldingen

Relevante, bondige teksten met de juiste zoekwoorden erin verwerkt zorgen ervoor dat je waarde toevoegt voor de lezer. Een bezoeker is opzoek naar hoe jij waarde kan toevoegen aan zijn of haar leven en niet naar een mooi verkoop praatje.

Elke pagina dient het best te worden ingericht rondom één onderwerp. In de bovenste alinea helpt het om je zoekwoord 1 of 2 keer bold te maken. Het schrijven van wervende webteksten is een vak appart wat je daarom vaak beter aan een copywriter of een online-marketeer kan overlaten. 

Gebruik zoveel mogelijk authentieke afbeeldingen die de tekst ondersteunen en geef ze een beschrijvende naam en alt omschrijving.  Afbeeldingen moeten worden geoptimaliseerd voor webgebruik omdat ze anders de laadsnelheid vertragen. Meer informatie over tekst en afbeeldingen.

Meta titel en meta omschrijving

Door aan elke pagina een meta titel en meta omschrijving mee te geven vertel je in het kort aan zoekmachines waar die pagina over gaat. Als mensen in Google zoeken naar jouw product of dienst dan krijgen ze die tekst in de zoekresultaten te zien. Ook hier is het belangrijk om jouw zoekwoord(en) voor de bewuste pagina in terug te laten komen. Meer hulp en uitleg over meta titel en omschrijving.

Landingpagina's en sales pagina's

Met meerdere landingspagina's zorg je ervoor dat je heel specifiek op verschillende zoektermen beter gevonden wordt. Elke pagina probeert zo goed mogelijk antwoord te geven op de vraag die de bezoeker stelt.  

Eén van de belangrijkste doelen is om bezoekers mee te nemen in jouw salesfunnel. Je leidt ze via de website naar een sales pagina waar het doel is om in contact te met hen te komen. Dat kan met een gewoon contact formulier maar wat hierbij ook goed werkt is om extra bijzondere en waardevolle content aan te bieden. Je vraagt daarvoor om hun naam en e-mail adres zodat je dit kunt toesturen.

Als je hun gegevens hebt ontvangen dan weet je dat ze geïnteresseerd zijn in je product of dienst en kan jij contact leggen met hen. Zo krijg je de kans om te laten zien waarom jij de beste keus bent. Dit is een voorbeeld van onze sales pagina.

Dankzij ons eenvoudige beheersyteem kun je na oplevering van de website zelf onbeperkt extra landingpages en sales pagina's aanmaken. Laat die bezeokers maar komen!

3. linkbuilding

Als je een website laat maken is het belangrijk om te kijken naar linkbuilding. Door interne links in de tekst op de website te plaatsen worden pagina's en onderwerpen die relevant voor elkaar zijn aan elkaar gelinkt. Dit helpt de bezoeker om nog beter uitleg te krijgen over je producten en diensten. Wat zoekmachines willen is dat zoekers de beste informatie krijgen. Hoe fijnmaziger de informatie hoe groter de kans dat jouw website het antwoord geeft waar de bezoeker naar op zoek is.  

Nu kun je nog zo enthousiast zijn over jezelf, maar zoekmachines kijken zeker ook naar wat anderen van je vinden. Hoe meer waardevolle links op andere websites naar jouw website verwijzen des te populairder ben je voor de zoekmachines en kom je hoger in de resultaten.

Linkbuilding op externe websites is iets wat veel door online marketing bureau's wordt aangeboden. Voor waardevolle links is dit vaak een tijdrovend karwei. Je zou dit via onze SEOcockpit ook kunnen laten automatiseren zonder dat het je veel kost! Vraag hier meer informatie over linkbuilding en SEOcockpit aan.

4. kosten website laten maken

Prijzen van websites lopen net zo uiteen als de prijzen van auto's. Dat betekent dat een hele dure website niet perse beter is en dat een goedkope website niet van slechte kwaliteit hoeft te zijn. Juist door de verbetering in de webtechniek kan er steeds sneller een website ontwikkeld worden die technisch prefect is en dat hoeft dus niet veel te kosten. De meeste tijd gaat vaak zitten in het schrijven van de juiste teksten, landingspages en het correct ordenen van je informatie.

Wat wij veel belangrijker vinden dan geld is dat je een goed gevoel met elkaar moet hebben. Als je samen de juiste match weet te maken dan kom je er qua kosten ook prima uit. Wil je graag weten wat het voor jou zou kosten om bij ons een website te laten maken? Vraag vrijblijvend informatie aan.

5. meten is weten

Nadat een website is opgeleverd kun je pas echt gaan testen wat hij jou in de praktijk oplevert. Om dit goed te kunnen meten in het belangrijk dat je website wordt aangemeld bij Google Analytics, Search Console en Mijn bedrijf. Hiermee kun je de resultaen meten en bijhouden. Wat je er niet mee kan is echt sturen in je resultaten.

Daarom hebben we een SEOcockpit ontwikkeld waarmee je de resultaten vanuit Google eenvoudig in kaart krijgt in een dashboard vanwaaruit jij als web eigenaar kan sturen naar meer succes.

In de praktijk kan elke pagina verbeterd worden en blijven worden door verloop van tijd. Een handige tool in onze SEOcockpit laat je precies zien wat je per pagina moet aanpassen voor een nog beter resultaat en tegelijk kun je je belangrijkste concurenten monitoren.
Zo blijf je in controle en kun je sturen op maxiamaal resulaat. Wij bieden je graag 1 maand gratis onze SEOcockpit aan via deze speciale aanbieding. 

Lees ook: kosten website laten maken

eenvoudig zelf een website maken

goedkope website laten maken 

VOORBEELDEN VAN WEBSITE LATEN MAKEN

goedkope website voor you lease support uit amersfoort

You lease support

Professionele website voor Oasis-beaty

Oasis Beauty

Voorbeeld van een professionele website voor Horeca Coaches

Horeca Coaches

Je kunt ook zelf een site maken met ons CMS.

Ben je zelf creatief en wil je graag helemaal los gaan in webdesign zonder dat je rekening hoeft te houden met allemaal technishe zaken? Maak zelf je eigen site in ons systeem. Dit kan op basis van een template die je verder wil uitwerken of vanuit een complet schone blanco layout. Wil je meer informatie over de websites van Web Made Easy dan kan dat natuurlijk. Je kunt ons direct bellen op 085 - 20 80 705 of vraag hier informatie aan zodat wij je kunnen helpen met jouw website. 

Meer informatie:

Copywright Web Made Easy 2018 ©

Web Made Easy maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je meer lezen en akkoord gaan.

Akkoord