Website laten maken met een eenvoudig CMS beheer systeem

Web Made Easy | modules

Wij beantwoorden graag jou vragen over websites

FAQ

Gegevens achterlaten via een formulier

Met een vraag en antwoord kunt u gemakkelijk en snel veel gestelde vragen beantwoorden. Hiermee bespaart u veel tijd voor verdere vragen en andere dingen i.p.v. steeds dezelfde vragen beantwoorden. 

Terug naar overzicht Ja! Ik wil vrijblijvend proberen

Komt de website op mijn domeinnaam?

Een eigen domeinnaam krijg je bij Web Made Easy

Ja! Als u al een domeinnaam heeft zullen wij deze voor u verhuizen naar onze servers. Heeft u nog geen domeinnaam dan kunnnen wij deze voor u registreren. De hieraan verbonden kosten vallen onder de jaarlijkse serviceovereenkomst.

De domein extensies die hiervoor in aanmerking komen zijn: .nl, .org, .be & .com

Heeft u een andere domein extensie neemt u dan even contact met ons op over de mogelijke meerkosten die daaraan verbonden kunnen zijn.

Is de website mijn eigendom?

Mooie website laten maken door Web Made Easy

Ja! U zit nergens aan vast. Mocht u na het 1e jaar besluiten om niet langer van onze diensten gebruik te willen maken dan bent u vrij om uw website te verhuizen naar een andere serviceprovider.

Het beheersysteem waarmee de website eenvoudig beheerd kan worden is eigendom van Web Made Easy. Dit kunt u niet mee verhuizen. Wij kunnen dan ook geen zorg meer dragen voor de kosten van uw domeinnaam, techniek updates, veiligheids updates, website backup's, e-mail adressen en Google statistieken.

Hoe kan ik betalen?

Wij maken voordelige en professionele websites

Betaling geschiedt op basis van een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Indien je wenst te stoppen met onze service dan dien je uiterlijk 30 dagen voorafgaande aan het einde van de contractsperiode op te zeggen. Dit zorgt ervoor dat wij voldoende tijd hebben om jou te helpen bij vet. verhuizing oid.

Een contract wordt altijd aangegaan voor de periode van 1 jaar en wordt daarna automatisch voor een jaar velengt .

Copyright 2019 ©

Privacy - Cookies - Voorwaarden