Wij beantwoorden graag jou vragen over websites

FAQ

Met een vraag en antwoord kan je gemakkelijk en snel veel gestelde vragen beantwoorden. Hiermee bespaar je veel tijd voor verdere vragen en andere dingen i.p.v. steeds dezelfde vragen beantwoorden. 

Terug naar overzicht
Gebruik pijlen voor een duidelijke route op je website

Zo kan je gebruik maken van een FAQ

Hoe gaan het in zijn werk?

Bij Web Made Easy werken we met drie stappen. In de eerste stap hebben we een kennismakingsgesprek dat via de telefoon of in een afspraak kan plaatsvinden. Aan de hand van dit gesprek maken we een gratis eerste pagina ontwerp voor uw website. Wanneer u tevreden bent met de eerste pagina kiest u in de tweede stap een pakket met daarbij de service die u wilt. Als u een pakket heeft gekozen gaan we dit in de derde stap realiseren en live plaatsen.

Nog niet helemaal duidelijk? Op onze “werkwijze” pagina staat alles nog beter uitgelegd.

Wat als de website niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Bij web made easy zit u nergens aan vast. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent over uw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht u niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan uw wensen kunnen voldoen dan bent u op geen enkele manier aan ons gebonden. U kunt ten allen tijde uw website verhuizen naar een andere provider. De website en uw domeinnaam zijn uw eigendom en u bent vrij om te staan en te gaan waar u wilt.

Copywright Web Made Easy 2018 ©