Met web made easy kun je zeer eenvoudig en overzichtelijk zelf je teksten aanpassen op de website

Teksten schrijven en aanpassen.

Gemakkelijk teksten toevoegen en weghalen? Dat kan! Simpel en snel kan je teksten op jouw website aanpassen en dezelfde dag al online zetten. 

Terug naar overzicht

Zo kan je dit bewerken

bij jouw website

Meld je aan en ga naar de pagina waar je een blok wilt herschrijven. Klik daarna op het pennetje naast het blok. Daarna kan je op de tekst klikken die je wilt aanpassen en gaan typen. Als je op de foto hiernaast klikt krijgt je een selectie te zien waaruit je kan kiezen.

Gebruik pijlen voor een duidelijke route op je website

Zo kan je gebruik maken van een content blok

1. Stop verkopen en help mensen

Mensen willen niets horen over je producten of diensten. Ze zijn op zoek naar antwoorden en die moet jij ze geven op je website. Bied ze dus goede informatie aan waar mensen naar op zoek zijn.

2. Deel op social media

Deel waardevolle informatie waar mensen behoefte aan hebben op social media. Stel je hebt een goed artikel op je website staan, deel het dan ook op bijvoorbeeld Facebook. Mensen vinden het leuk om te lezen, steken er iets van op en Google kan zien dat jij waardevolle informatie deelt. Je zal hierdoor beter gevonden worden in Google.

3. Ontwikkel vertrouwen

Er zijn bedrijven die bepaalde dingen niet delen met hun bezoekers. Het is juist goed om alles te delen dus ook de slechte dingen. Op deze manier ontwikkel je vertrouwen bij de bezoeker.

4. Creëer samenhang

Zorg ervoor dat hetgeen dat op je website staat kloppend is. Wat we hier mee bedoelen is dat je boodschap, dus dat wat je wilt vertellen aan de bezoeker, en je communicatie samenhangt.

Copywright Web Made Easy 2018 ©